«Πόσο μίσος υπάρχει σε αυτή τη χώρα, καημένη Ελλάδα»: Ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση για τις φωτιές

Μιμή Ντενίση: Μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαψαν την Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: Μία ανάρτηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές που διέλυσαν τη χώρα, έκανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Τη δική της τοποθέτηση σχετικά με τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα έκανε η Μιμή Ντενίση μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε για τα δραματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες, μη μασώντας τα λόγια της.

«Αυτή την γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ. Ούτε θα δω πια τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ούτε τα δάση που έδιναν ζωή στην Αττική. Το θέμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως η χώρα δεν έχει υποδομές! Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουμε, γιατί πρέπει να έρθει ο Δήμος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κράτος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους. Πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη και πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!!

Γκαζάκια άπειρα, παντού φακοί, καθρεφτάκια!! Ποσό μίσος υπάρχει σ΄ αυτή την χώρα;; Γιατί;; COVID, ανεργία και τώρα αυτό!! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία.

Καημένη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια, τις καρδιές και τις αγκαλιές προς όλους! Κι ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή και νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!!», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε τη δημοσίευση της Μιμής Ντενίση για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη