“Πού είναι το πατρικό ένστικτο;”: Ο Κατερινόπουλος «τελειώνει» με λίγες λέξεις το Μάνο Δασκαλάκη

“Πού είναι το πατρικό ένστικτο;”: Ο Κατερινόπουλος «τελειώνει» με λίγες λέξεις το Μάνο Δασκαλάκη

Θανάσης Κατερινόπουλος: Οι βολές στον Μάνο Δασκαλάκη

Διαρκείς είναι οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μια μέρα μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, χορηγώντας της δόσεις κεταμίνης, κάνει τις δηλώσεις του για τον πατέρα των άτυχων παιδιών.

Μεταξύ άλλων, ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις».

Μάλιστα ο συνεργάτης του Star δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

Εξάλλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσης «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους.

«Δήλωνε πως ‘’εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα αν μάθαινα ότι ευθύνεται για το θάνατο των παιδιών’’ και αντιδρά τώρα με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι; Που είναι το πατρικό ένστικτο, που είναι η αντίδρασή του ως πατέρας;», διερωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος και συνέχισε:

«Τι είναι αυτά να περιμένει τη δικογραφία, να περιμένει το δικηγόρο για να κάνει δήλωση, σιγά ρε φίλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είσαι;».
Τέλος, αναφέρθηκε και στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς, λέγοντας πως θα πρέπει να ερευνηθεί και αυτή η υπόθεση εις βάθος και ότι πρέπει να δοθεί πλήρη απάντηση.

“Πού είναι το πατρικό ένστικτο;”: Ο Κατερινόπουλος «τελειώνει» με λίγες λέξεις το Μάνο Δασκαλάκη

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου

Προτεινόμενα