«Που είσαι αγοράκι μου»;: Σπάραξε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού – Στη Μύκονο η σορός του

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο αντίο στον 45χρονο επιχειρηματία

Σπαρακτικές είναι οι εικόνες από την Μύκονο όπου τελείται η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, του 45χρονου επιχειρηματία που έχασε ακαριαία την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Στον τόπο καταγωγής του έφτασε πριν λίγη ώρα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού με την οικογένεια να συνοδεύει τον άτυχο επιχειρηματία στο νησί των ανέμων με με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Τζώρτζη συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Μυκόνου για να τον υποδεχτούν ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο του νησιού.

Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού και οι συγγενείς του προσπαθούσαν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον

Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού και οι συγγενείς του προσπαθούσαν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Ελένη Ξυδάκη, η οποία κατέβηκε από το καράβι υποβασταζόμενη, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον μονάκριβο γιο της.

«Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;» σπάραξε η μητέρα του μόλις έφτασε η σορός του παιδιού της έξω από την εκκλησία: «Παιδί μου! Γιώργη μου! Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ Παναγίτσα μου» φώναζε καθώς ανέβαινε τα σκαλιά με την Κατερίνα Μονογυιού να την κρατάει από το χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία πληροφορήθηκε χθες την τραγική είδηση του χαμού του αγαπημένου της, βρίσκεται στο νοσοκομείο και παρά τις εκκλήσεις της στους γιατρούς να της επιτρέψουν να παραστεί την κηδεία, οι ίδιοι της απαγόρευσαν οποιαδήποτε μετακίνηση καθώς η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.

Η εξόδιος ακολουθία για τον 45χρονο επιχειρηματία θα τελεστεί στις 14:30 στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό