Πουλάει ότι φαντάζεστε: Πελώριο το νέο υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη που μόλις άνοιξε στην Αθήνα

Σκλαβενίτης: Τι θα περιλαμβάνει το νέο υπερμάρκετ

Το νέο hypermarket της αλυσίδας Σκλαβενίτης, άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, επί της οδού Λαχανά 12, στο 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στο ακίνητο φιλοξενούνταν για δεκαετίες τα γραφεία της εταιρείας MAVA-Renault, δίνοντας μάλιστα το όνομά του στον ομώνυμο κόμβο επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, βαφτίζοντάς τον «κόμβο Ρενό».

Το εν λόγω ακίνητο πέρασε στη “Σκλαβενίτης” μετά από πλειστηριασμό που έγινε το φθινόπωρο του 2021.

Τι διαθέτει το 33o hypermarket της Σκλαβενίτης

Πρόκειται για το 33ο hypermarket της αλυσίδας, με συνολική έκταση 16.500 τ.μ. και εκθεσιακούς χώρους 4.700 τ.μ., το οποίο θα απασχολεί περισσότερους από 230 ανθρώπους και το πρώτο κατάστημα που ανοίγει η αλυσίδα στην Αττική ως «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ».

Διαθέτει όλα τα βασικά τμήματα και επιπλέον Αρτοζαχαροπλαστείο, Ιχθυοπωλείο, Έτοιμα Φαγητά, Τμήμα Beauty, Βιβλιοπωλείο, Παιχνίδια, Είδη σπιτιού και εποχικά είδη, Καφετέρια, Παιδότοπο, Ανθοπωλείο.

Επιπλέον, έχει δύο υπόγεια parking και ένα parking στο δώμα, με περισσότερες από 200 θέσεις στάθμευσης συνολικά.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς περιλαμβάνει φωτοβολταϊκό πάρκο με πάνω από 500 πάνελ στο στέγαστρο του κτηρίου, με σύστημα net metering, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και συστήματα ενεργειακής διαχείρισης.

Αυτή η αναπτυξιακή κίνηση εντάσσεται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, στο συνολικό επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης, το οποίο εστιάζει σταθερά στην αναβάθμιση του δικτύου των καταστημάτων της, στη λειτουργία νέων σημείων και στην επέκταση του Σκλαβενίτης eMarket.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα