Πουλάει τρέλα ξανά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απίθανη δήλωση και η υπεράσπισή του

Πουλάει τρέλα ξανά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πως εμφανίστηκε στη δίκη και τι στάση θα κρατήσει

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά από την γυναικοκτονία που διέπραξε, σκοτώνοντας την γυναίκα του, εμφανίστηκε στην δίκη για το έγκλημα του. Ο ίδιος πούλησε τρέλα και ήταν ενδεικτική η στάση του για το πως θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Ο κατηγορούμενος αποδέχεται την πράξη του αλλά η θέση του είναι πως αυτή τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. Δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρχε προμελέτη. Βρισκόταν σε διέγερση ψυχολογική», τόνισε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Η τρέλα που πουλάει ξανά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο κατηγορούμενος εισήλθε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στο δικαστήριο. Δίνοντας τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος» και άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για τον θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα 4 ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες. Αυτή τη στιγμή η δίκη έχει διακοπεί προκειμένου να βρεθεί ημερομηνία.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα