Πραγματική ανατριχίλα: Η φωτογραφία με τη μικρή Λυδία πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

by Τόνια Τζαφέρη

Μικρή Λυδία: Η φωτογραφία πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Μικρή Λυδία: Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες που μας έρχονται καθημερινά από την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαιν, είναι πραγματικά συγκινητικές.

Μία ακόμη συγκλονιστική και παράλληλα ανατριχιαστική φωτογραφία προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τραβηγμένη από το νεκροταφείο στο οποίο έχει ταφεί η Καρολάιν την ημέρα της κηδείας. Μία φωτογραφία που δείχνει τον δολοφόνο της να κρατάει στην αγκαλιά του πάνω από τον τάφο της το μωρό τους, τη Λυδία.

Πρώτα τη φωτογραφία σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Είναι αυτή η φωτογραφία από την κηδεία. Είναι ο πιλότος, κρατάει στα χέρια του, είναι συγκλονιστική φωτογραφία. Είδα τη φωτογραφία και χωρίς την επεξεργασία, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μακάρι να βρει στη ζωή το δρόμο του και να τα ξεπεράσει όλα αυτά γιατί θα έχει μια δύσκολη ζωή όταν μάθει αυτά που έχουν συμβεί. Μακάρι να είναι ρόδινη η ζωή του από εδώ και πέρα, όσο μπορεί να γίνει αυτό.

Είναι μια συγκλονιστική φωτογραφία, είναι πάνω από τον τάφο, βλέπουμε τα λουλούδια και βλέπεις ότι έχει μαζί το παιδί τους στην αγκαλιά, όταν έχει σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού. Και το κρατάει αγκαλιά σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι ανατριχιαστική φωτογραφία».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε η Φαίη Σκορδά βλέποντας την φωτογραφία: «Πώς το συνεχίζει; Είναι το ίδιο πράγμα με την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν, είναι σαν να μη σε νοιάζει καθόλου. Δεν σε νοιάζει η ύπαρξη των άλλων καθόλου. Γιατί να “τελειώσεις” αυτή τη μάνα, κάνοντάς την να αγκαλιάζει το δολοφόνο του παιδιού της. Της σκότωσες το παιδί, της δίνεις και αυτό; Πώς να συνέλθεις από αυτό;».

Δες την συγκινητική φωτογραφία με την μικρή Λυδία

Μικρή Λυδία: Η φωτογραφία πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα