Πράξη ανθρωπιάς: Εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων βρήκε 19.000 ευρώ σε τσάντα και τα παρέδωσε

Πράξη ανθρωπιάς: Tο περιστατικό με την εργαζόμενη και τις 19.000 ευρώ

Αν έπεφτες πάνω σε μια τσάντα με σχεδόν 20 χιλιάδες ευρώ, δύσκολα θα μπορούσες να αντισταθείς από το να τα πάρεις… ωστόσο υπάρχουν ακόμη εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι παρότι έχουν τα χρήματα ανάγκη, έχουν ακόμη περισσότερη ανάγκη να κάνουν το σωστό.

Εντιμότητα και ήθος επέδειξε μια εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων η οποία την Μεγάλη Παρασκευή βρήκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην ΕΛΑΣ σε μια πράξη την οποία ανέδειξε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Η πράξη ανθρωπιάς και η τίμηση της εργαζομένης στον δήμο Αθηναίων

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook του κ. Μπακογιάννη η Ευαγγελία, όπως είναι το όνομα της εργαζόμενης στην καθαριότητα του δήμου, βρήκε μια τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 19.000 ευρώ. Μαζί με τον επιστάτη συνάδελφό της η Ευαγγελία δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει την τσάντα την οποία αποφάσισε να παραδώσει στην ΕΛΑΣ.

«Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία» αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Related posts

Χαμός σήμερα στην Σπερχειάδα Φθιώτιδας με την σημαία που σήκωσαν

Σuναγερμός στον κανάλι Open πριν λίγο

Ανατpοπή φέτος με το Άγιο Φως