«Πρόδωσε» τη λύση του μυστηρίου με 2 λέξεις: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την Πάτρα

Υπόθεση Πάτρας: Τι δήλωσε ο πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα, τα οποία έχασαν την ζωή τους, αφήνοντας πίσω πολλά αναπάντητα ερωτήματα, στα οποία οι αρχές προσπαθούν τους τελευταίους μήνες να δώσουν λύση.

Την άκρη του νήματος προσπαθούν να βρουν οι Αρχές στο μεγάλο μυστήριο της υπόθεσης της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης, επισημαίνει σε κείμενό του στην ιστοσελίδα in.gr οι αρχές προσπαθούν να απαντήσουν σε διάφορα νέα ερωτήματα που προκύπτουν. Κάνει λόγο μάλιστα για «σαφή στόχευση» των Αρχών αποκαλύπτοντας ότι πλέον οι ερευνητές ξέρουν πού πρέπει να ψάξουν.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο επίκεντρο των ερευνών έχει βρεθεί η σχέση που είχε η 33χρονη μητέρα με τον πατέρα των κοριτσιών.

Περισσότερες νέες πληροφορίες για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει κατά το παρελθόν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι κατά το παρελθόν αλλά σύμφωνα με εκείνη ήταν «μόνο για δύο μέρες». Αυτή η αναφορά είναι που δημιουργεί ακόμη μία τεράστια σύμπτωση και μεγάλες απορίες.

Η σχέση του ζευγαριού κρατούσε περίπου 10 χρόνια. Ωστόσο απ’ όσα έχουν προκύψει η επτά μηνών Ίριδα έφυγε από την ζωή στις 21 Μαρτίου 2021, ακριβώς το διήμερο που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν στο σπίτι. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, και συγγενής της 33χρονη που ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρό το επτά μηνών βρέφος.

Δημιουργούνται ακόμη μεγαλύτερες απορίες, όταν λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας και πιο συγκεκριμένα στις 8 Απριλιου, υπήρξαν συνεννοήσεις του πατέρα για έκδοση διαζυγίου. Τότε ήταν που εισήχθη στο νοσοκομείο η 9χρονη Τζωρτζίνα με αναφερόμενα συμπτώματα που δεν επιβεβαιώθηκαν από τους γιατρούς.

Οι συγγενείς του ζευγαριού, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ρωτήθηκαν για διαδικασίες του διαζυγίου και δεν το αρνήθηκαν ωστόσο δήλωναν ότι «δε θυμούνταν πότε έγινε».

Που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους οι αρχές για την υπόθεση της Πάτρας

Όλα αυτά έρχονται και συνδέονται με άλλες περίεργες συμπτώσεις σχετικά με την υπόθεση. Τα στελέχη των αρχών επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις αναφορές της 33χρονης για νοσηλείες στα τέλη του 2020 και τις αρχές 2021 – που είχε σε κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών που τις συνέδεσε  -με επίκληση αναφορών ιατρών-«από την πολλή στεναχώρια και επειδή δεν είχα ξεσπάσει από τον θάνατο της Μαλένας».

Ωστόσο το ιστορικό των αναρτήσεών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Στο ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο in.gr παρουσιάστηκε ανάρτηση από τις 29 Ιουλίου 2021 την περίοδο δηλαδή που είχε ήδη αποβιώσει η Μαλένα κι η Ιριδα (μερικούς μήνες νωρίτερα) , είχε υποστεί την ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη η Τζωρτζίνα κατι που είχε οδηγήσει στην πολύμηνη νοσηλεία της.

Στην ανάρτηση φαίνεται το ζευγάρι να διασκεδάζει σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Μάλιστα στην σχετική λεζάντα ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται ως «συναυλία χωρίς αύριο».

Οι αρχές πλέον φαίνεται ότι γνωρίζουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να ψάξουν για τη λύση του μυστηρίου που έχει καθηλώσει όλη την Ελλάδα.

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη