Πρώην παίκτρια του Power of Love: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

by Τόνια Τζαφέρη
Πρώην παίκτρια του Power of Love: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

28χρονη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την κράτηση της

Ελεύθερη είναι και πάλι η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η 28χρονη παίκτρια που είχε συμμετέχει στο ριάλιτι Power of Love, ύστερα απο κατηγοριες για διακίνηση 8 κιλών κοκαίνης μαζί με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή και συντροφό της.

Πρώην παίκτρια του Power of Love: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Εκτός φυλακής θα βρεθεί το 28χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Power of Love που κατηγορείται μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών και ειδικότερα για διακεκριμένη διακίνηση κοκαϊνης, ποσότητας 7,8 κιλών. Το μοντέλο είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή πως έχει σχέση με την κοκαΐνη, ενώ αντίθετα την ευθύνη είχε αναλάβει ο ποδοσφαιριστής, δηλώνοντας εξαρτημένος από τα ναρκωτικά τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, τον απειλούσαν για να τα μεταφέρει αν και δεν ήταν δικά του.

Γιατί είχε βρεθεί στις φυλακές η 28χρονη παίκτρια ριάλιτι

Κατά την απολογία του μάλιστα ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη από τη σύντροφό του που την έμπλεξε άδικα σε μία μεγάλη περιπέτεια και δήλωσε μετανοιωμένος.

Σε ανακοίνωσή του, ο συνήγορός της 28χρονης, Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως ο ανακριτής έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε για την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 28χρονης, Αλέξης Κούγιας

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Πρώην παίκτρια του Power of Love: Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα
Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση
αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να
αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Προτεινόμενα