Πρόωρο μωρό υπερήρωας: Γεννήθηκε με μέγεθος μιας φιγούρας Superman 12 ιντσών και τα κατάφερε

Πρόωρο μωρό: Γεννήθηκε με μέγεθος μιας φιγούρας Superman 12 ιντσών και τα κατάφερε

Ο Logan Ray, γεννήθηκε με βάρος μόλις 1,5 κιλό. Το μωράκι, είχε το ίδιο ύψος με μια μικροσκοπική φιγούρα Superman 12 ιντσών. Οι γιατροί είπαν στους γονείς του να προετοιμαστούν για το χειρότερο, αλλά όπως και το παιχνίδι του (superman) ο μικρός Λόγκαν ήταν μαχητής. Mε κάθε εβδομάδα  που περνούσε το πρόωρο μωρό μεγάλωνε και μεγάλωνε και μετά από 105 ημέρες στο Randall Children’s Hospital στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, γύρισε σπίτι του.

Η μαμά του, Val, 34 χρονών, τραβάει φωτογραφίες του αγοριού με την ίδια κούκλα Superman κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει σε όλους πόσο τα έχει καταφέρει ως τώρα. «Είναι ο ίδιος ένας μικρό υπερήρωας. Ακόμα κι όταν είχε βάρος μισό κιλό τον ονόμασα μικρέ μου «σκληρέ άντρα». ”

Ο γιατρός του Πρόωρου μωρού στέλνει μηνύματα για τον «σκληρό άντρα»

Ακόμα και σήμερα, ο γιατρός στέλνει μηνύματα στην Val στο Facebook, ρωτώντας πώς τα πάει ο μικρός «σκληρός άντρας».

Μετά τη γέννηση οι νοσοκόμες πρότειναν να τον φωτογραφήσουν με κάτι δίπλα του που θα έδειχνε το μέγεθός του, οπότε η Val ζήτησε από τον σύζυγό της Ρομπ να πάει να πάρει κάτι.

«Του είπα να διαλέξει κάτι που νόμιζε ότι θα ήταν κατάλληλο, όπως μια κούκλα που θα μπορούσαμε να απολυμάνουμε και να την βάλουμε μέσα στον θάλαμο.

«Μου τηλεφώνησε και είπε “Σούπερμαν”; Σκέφτηκα οτι θα ήταν τέλειο! ”

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Val διαγνώστηκε με θέματα στον τράχηλο, μια ιατρική κατάσταση όπου ο τράχηλος μειώνεται και ανοίγει πρόωρα, προκαλώντας συχνά στις γυναίκες αποβολή.

«Οι γιατροί είπαν στον Rob και σ’εμένα οτι θα μας έστελναν σπίτι για να αποβάλλω.

«Και ο Ρομπ κι εγώ κοιτάξαμε τον γιατρό και είπαμε« δεν θα πάμε πουθενά,είτε τον έχουμε αύριο είτε σε τέσσερις μήνες από τώρα, θα μέινουμε στο νοσοκομείο »

“Για να είμαι ειλικρινής, είναι απίστευτη – δεν παραπονέθηκε καθόλου.”

Πρόωρο μωρό: Γεννήθηκε με πολλές σοβαρές επιπλοκές

Μετά τη γέννηση, ο μικρός Λόγκαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλές σοβαρές επιπλοκές.

Ενάντια στις πιθανότητες, τα κατάφερε και επέστρεψε στην οικογένειά του μετά από 105 μέρες στο νοσοκομείο για να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο σπίτι του στο Bend του Όρεγκον.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Λόγκαν είναι ένα υγιές και χαρούμενο μικρό παιδί χωρίς προβλήματα υγείας και εξακολουθεί να έχει μαζί του τον υπεράνθρωπο του για να γιορτάζει κάθε γενέθλια μαζί του.

«Είναι απλώς ένα απίστευτο μικρό παιδί. Πολλά από αυτά τα μωρά που γεννήθηκαν στις 23 εβδομάδες έχουν τόνους προβλημάτων υγείας, αλλά ο Λόγκαν… είναι ένα έξυπνο μικρό παιδί, είναι πραγματικά το μικρό μου αγόρι, ”

Related posts

Νέα μητέρα: Απαιτεί από όποιον επισκέπτεται τα μωρά της να της κάνει τα ψώνια καθώς και να επιλέξει μια αγγαρεία για να κάνει στο σπίτι

Αληθινή Ιστορία: «Μόνο εγώ πίστευα ότι το μικροσκοπικό προωράκι μου θα ζήσει και είχα δίκιο»

Λάρισα: Άνδρας κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο επειδή φίλησε ξένο μωρό σε νοσοκομείο

Αληθινή Ιστορία: Πρόωρο μωρό καταδικασμένο να μην ζήσει ούτε ένα λεπτό, γίνεται ενός έτους

Γλυκός σύζυγος και υπέροχος πατέρας: Ξυπνάει καθημερινά από τα χαράματα για να φροντίσει το μωρό και να ξεκουράσει τη γυναίκα του

Με ένα παθιασμένο φιλί: Ο Γιώργος Καράβας έγινε 40 ετών και η Ραφαέλα του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο

Το viral μωρό με τα πιο πλούσια και όμορφα μαλλιά στον κόσμο έγινε 7 ετών και μοιάζει με άγγελος

«Η ιστορία της κυρα Λένης»: «Πήρα κρυφά το μωρό που πέταξε γιατρός στα σκουπίδια. Σήμερα αuτό το παιδί με φροντίζει»

Η ξεχωριστή μικρή Isa: Γεννήθηκε με ανισοσκελία και είναι το μωρό της Gerber για το 2022