Προσέλκυση πελατών: Με το νέο εργαλείο marketing της Google θα προσελκύσετε νέους πελάτες στο ξενοδοχείο

Προσέλκυση πελατών: Πώς βοηθάει το νέο εργαλείο marketing της Google

Προσέλκυση πελατών: Στο Google Ads είναι πλέον διαθέσιμα προσαρμοσμένα είδη κοινού για καμπάνιες προβολής, Gmail και YouTube. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πια οι χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένα είδη κοινού ή προθέματα κοινού.

Τώρα, όταν ρυθμίζουν ένα νέο προσαρμοσμένο κοινό από την καρτέλα “προσαρμοσμένα είδη κοινού” θα έχουν την επιλογή δημιουργίας κοινού βάσει:

Ατόμων με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα ή προθέσεων αγοράς.

Ατόμων που πραγματοποίησαν αναζήτηση για συγκεκριμένα όροι σχετικά με τις ιδιότητες της Google (όπως το Google.com και το YouTube).

Στη συνέχεια, η στόχευση μπορεί να επεκταθεί με διευθύνσεις URL, εφαρμογές από μια λίστα. Ακόμα και από τύπους τοποθεσιών που επισκέπτονται οι χρήστες από μια αναπτυσσόμενη λίστα.

Προσέλκυση πελατών: Το νέο εργαλείο που θα βοηθήσει τους ξενοδόχους

Δείτε ποια αναμένονται να είναι τα κέρδη για τα ξενοδοχεία

Η αξιοποίηση των προσαρμοσμένων ειδών θα επιτρέπει στους εμπόρους ξενοδοχείων να δημιουργήσουν περισσότερα είδη κοινού βάσει προσωπικών πελατών.

Έτσι θα δημιουργηθεί ένα κοινό που αποτελείται από τις ομάδες ανθρώπων που είναι πιο πιθανό να επισκεφθούν το ξενοδοχείο.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα προσθήκης ενός κοινού πολυτελούς ταξιδιού. Έτσι, οι οικογένειες υψηλού εισοδήματος που ενδιαφέρονται πράγματι για ταξίδια και ξενοδοχεία πολυτελείας, θα προσελκύονται.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα