Πρόστιμο για τον ασυνείδητο δράστη: 30.000 ευρώ θα πληρώσει ο 40χρονος που πάτησε και «έλιωσε» το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Με 30.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο δράστης αυτής της κτηνωδίας

Ο δράστης που με ανατριχιαστική ψυχραιμία ποδοπάτησε ένα μικρό γατάκι στη Θεσσαλονίκη, ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 40χρονο Έλληνα, ιδιωτικό υπάλληλο, κάτοικο του κέντρου της Θεσσαλονίκης και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για περαιτέρω ποινικές ενέργειες, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Θεσσαλονίκη: Τον έπιασε κάμερα καταστήματος

Ο άνδρας καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος στην πλατεία Αριστοτέλους να κυνηγάει μια γάτα με τα τρία μωρά της και να πατά στη συνέχεια το ένα από αυτά δύο φόρες, συνθλίβοντάς το. Μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε αμέριμνος από το σημείο.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε ευρεία κινητοποίηση με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Related posts

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών