Πρωθυπουργέ, καλύτερα να δώσετε τα 150 ευρώ για τον εμβολιασμό των παιδιών για τα δύο αυτά πολύ σοβαρά νοσήματα!

Πρωθυπουργέ, καλύτερα να δώσετε τα 150 ευρώ για τον εμβολιασμό των παιδιών για τα δύο αυτά πολύ σοβαρά νοσήματα!

Μήνυμα προς Μητσοτάκη: Για σοβαρά νοσήματα τα 150 ευρώ, με σκοπό τον εμβολιασμό παιδιών

Μήνυμα προς Μητσοτάκη: Με δημόσια ανάρτησή στο Facebook, ο παιδίατρος Κώστας Νταλούκας τοποθετείται για τα 150 ευρώ, που χορηγεί η κυβέρνηση στους νέους που θα κάνουν το εμβόλιο.

Πρωθυπουργέ, καλύτερα να δώσετε τα 150 ευρώ για τον εμβολιασμό των παιδιών για τα δύο αυτά πολύ σοβαρά νοσήματα!

Παραλήπτης του μηνύματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεν θα μπω στην κριτική της απόφασης για τα 150 ευρώ σε όσους νέους θα εμβολιάζονται για τον κορονοϊό. Θέλω να πω όμως τούτο. Τα 140 εκατομμύρια ευρώ που θα δαπανηθούν, θα μπορούσαν να δοθούν για να εμβολιαστούν τα παιδιά με το εμβόλιο HPV ή με το εμβόλιο εναντίον του μηνιγγιτιδόκοκκου τύπου Β.

Τα εμβόλια αυτά δεν καλύπτονται από την πολιτεία. Για τον HPV καλύπτεται μόνο για τα κορίτσια και έχει κόστος 150 ευρώ η δόση.

Κε Πρωθυπουργέ δεν είναι ακόμα αργά για να το αποφασίσετε. Να δώσετε τα χρήματα αυτά για τον εμβολιασμό των παιδιών για τα δύο αυτά πολύ σοβαρά νοσήματα.

Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός που προκαλεί προβλήματα. Υπάρχουν και αυτά τα νοσήματα. Τα εμβόλια που υπάρχουν για να προληφθούν πολλοί γονείς δεν μπορούν να τα πληρώσουν από τσέπη τους!!!

Κάντε το και όλοι θα σας χειροκροτήσουμε!!!

Μήνυμα προς Μητσοτάκη: Αναλυτικά η δημοσίευση

Το έχουν μέσα τους: Όσοι άντρες είναι αυτό το ζώδιο μπορούν να σε απατήσουν και να μην πάρεις χαμπάρι

Περήφανος για την καταγωγή του: Από εκεί κατάγεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και λίγοι το ξέρουν

Στέφανος Παπαδόπουλος: Πατούσε… like μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου στον Γιώργο Μαζωνάκη

“Είμαι ο Γιώργος Μαζωνάκης” Με την ρόμπα ο Μαζώ στην πρεμιέρα του – Πώς αντέδρασε ο κόσμος μετά τις καταγγελίες

Ήταν όλοι εκεί: Κοσμοσυρροή για τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πρεμιέρα του – Η ατάκα που είπε και έδειξε τα πάντα

Προτεινόμενα