«Προτιμώ την αναστολή εργασίας από το εμβόλιο»: Υγειονομικός του «Αττικόν» εξηγεί γιατί δεν εμβολιάστηκε

by Τόνια Τζαφέρη

Υγειονομικός: “Ο καθένας αποφασίζει τι θα βάλει στο σώμα του”

Υγειονομικός: Οι αλλαγές στα νοσοκομεία σχετικά με το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και την αναστολή των ανεμβολίαστων, έχουν προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις.

Μπορεί η πλειοψηφία των υγειονομικών να έχει εμβολιαστεί, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που για τους δικούς τους λόγους, αρνούνται να εμβολιαστούν.

Για την απόφασή της να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και να επιλέξει να βγει σε αναστολή εργασίας μίλησε η τραυματιοφορέας του νοσοκομείου «Αττικόν» και μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ελισάβετ Παλιούρα.

Όπως είπε στο MEGA το πρωί του Σαββάτου η ίδια είχε επιλέξει να κάνει το εμβόλιο αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη. «Έχω διοριστεί πρόσφατα. Για κάποιο λόγο όλοι δε θέλουμε να το κάνουμε, ο καθένας πρέπει να αποφασίζει τι θα βάλει στο σώμα του. Πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά μας με τα rapid tests και τα μοριακά. Δεν εμπιστεύομαι το εμβόλιο. Είναι μια ιατρική πράξη, δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι», είπε η κ. Παλιούρα.

Υγειονομικός: Έχω 4 παιδιά και προτίμησα την αναστολή από το εμβόλιο

«Έχω 4 παιδιά. Τα ενήλικα παιδιά μου είναι φοιτητές και θα επιλέξουν μόνα τους τι θα κάνουν. Τους έχω κάνει όλα τα εμβόλια που είναι δοκιμασμένα. Θέλουμε την εργασία μας, όπως όλοι οι εργαζόμενοι.

Οι πιο πολλοί συνάδελφοι έχουν κάνει το εμβόλιο με το πιστόλι στον κρόταφο. Το 50% των πολιτών είναι ανεμβολίαστο. Και οι ασθενείς που έρχονται είναι επίσης ανεμβολίαστοι. Εμείς γιατί μείναμε χωρίς δουλειά; Τιμωρούμαστε γιατί προσφέρουμε στην κοινωνία; Σε μια δημοκρατία υπάρχουν διαφορετικές γνώμες.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μας. Κάνουμε λειτούργημα. Το εμβόλιο το έκαναν συνάδελφοι για να μη χάσουν τη δουλειά τους», τόνισε η κ. Παλιούρα από την πλευρά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της υγειονομικού

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo