Πρωτοφανές περιστατικό σε παιδική χαρά: 12χρονα παρενοχλούσαν 3χρονο και το χτυπούσαν στα γεννητικά όργανα

Παιδική χαρά περιστατικό: Καταγγελία μητέρας για 12χρονα παιδιά

Παιδική χαρά περιστατικό: Καταγγελία μητέρας για 12χρονα παιδιά

Παιδική χαρά περιστατικό: 12χρονα παιδιά παρενοχλούσαν παιδί 3 ετών και το χτυπούσαν στα γεννητικά του όργανα.

Η καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα, όταν μία μητέρα αναγνώστρια του Singleparent.gr, θέλησε να μιλήσει το περιστατικό.

Παιδική χαρά περιστατικό: Καταγγελία μητέρας για 12χρονα παιδιά

Η καταγγελία της μητέρας για το περιστατικό στην παιδική χαρά

«Συνέβη ένα περιστατικό σε μία παιδική χαρά, στην περιοχή του Κικλίς, που με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ήξερα και άκουγα διάφορα γεγονότα, αλλά δεν πίστευα ότι θα το έβλεπα με τα μάτια μου»

«Μικρά παιδιά (10-12) παρενοχλούσαν ένα μικρό παιδάκι (3 ετών). Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως στη θέση αυτού του παιδιού, θα μπορούσε να ήταν η κόρη μου. Έτσι πήρα θέση»

«Περίμενα να δω, αν η μητέρα του 3χρονού παιδιού φώναζε στα άλλα παιδιά, αλλά δεν φάνηκε πουθενά (αφήνουν τα παιδιά μέσα στο πάρκο και απλά κάθονται πίνουν τον καφέ τους). Τράβηξαν το παιδάκι κάτω από την τσουλήθρα που ήταν σαν σπιτάκι και του κατέβαζαν τα ρούχα γελώντας και λέγοντας “βγάλε το βρακάκι σου”»

«Το παιδί ήταν σε αμήχανη θέση και προσπαθούσε να τραβήξει το παντελόνι του και να βγάλει το φανελάκι. Πήραν ένα ξύλο και άρχισαν να το χτυπάνε στα γεννητικά του όργανα και τότε πήρα θέση. Φώναξα στα παιδιά ότι αν θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι να το κάνουν στους εαυτούς τους και όχι στο μικρό παιδί. Τράβηξα το μικρό έξω και το βοήθησα να βάλει τα ρούχα του»

«Τον ρώτησα αν είναι καλά και ήταν έτοιμος να κλάψει, αλλά κρατήθηκε και χαμογέλασε. Οι γονείς πουθενά! Δεν είδα ποιος ήταν με αυτό το παιδάκι να τον ενημερώσω για το περιστατικό. Έπρεπε να φύγουμε με τις κόρες μου και το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι το παιδάκι θα μείνει εκεί μόνο του. Στεναχωρήθηκα που δεν πήρα θέση από την αρχή»

«Βλέπω τόσα κάθε μέρα στα πάρκα που πηγαίνουμε που απλά αναρωτιέμαι που είναι οι γονείς; Πως αφήνεις έτσι ένα παιδάκι; Γιατί τόση επιθετικότητα;

Αγανακτισμένη μαμά

Πηγή: singleparent.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα