Πρωτοφανής στήριξη Οικονόμου σε Μητσοτάκη: «Η χώρα πάει τέλεια, γιατί να πάμε σε εκλογές και να γίνουμε μπάχαλο»

by Paraskevi Nakou
Πρωτοφανής στήριξη Οικονόμου σε Μητσοτάκη: «Η χώρα πάει τέλεια, γιατί να πάμε σε εκλογές και να γίνουμε μπάχαλο»

Τώρα που η κυβέρνηση κλυδωνίζεται από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι φίλοι σηκώνουν τα μανίκια και βγαίνουν μπροστά
Μαζικά πυρά δέχεται η κυβέρνηση με αφορμή το μεγάλο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, με την κατάσταση για Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκτά χαρακτηριστικά πολιτικής ασφυξίας.

Βέβαια την ίδια στιγμή που νέοι, αποκαλυπτικοί διάλογοι έρχονται συνέχεια στη δημοσιότητα, η κοινωνία βράζει και σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά εκλογές, κάποιοι έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Οικονόμου υπερασπίζεται την κυβέρνηση αλλά στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μάλλον το παράκανε.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Σήμερα» για να σχολιάσουν το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και όταν η συζήτηση πήγε στις εκλογές, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ έπαιξε τα ρέστα του.

Με ατάκες όπως οι εκλογές θα οδηγήσουν στην μπαχαλοποίηση και πως όλα στη χώρα κυλούν άψογα, από τον τουρισμό μέχρι την ανεργία, ο Δ. Οικονόμου αποφάσισε να «κλέψει» για λίγο τη δουλειά του Παύλου Μαρινάκη που αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ προσφυγή στις κάλπες εισηγούνται στον πρωθυπουργό ακόμα και στενοί συνεργάτες του, όποτε μάλλον έχει χάσει «κάποια τεύχη» ο δημοσιογράφος.

ΕΚΤΑΚΤΟ: «ΠΑΡΑΛΥΕΙ» Η ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ – ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

Από τα viral του TikTok στις επιχειρήσεις: Ποια είναι η οικογένεια Τελιορίδη από την Θεσσαλονική που έχει τρελάνει τα social και κρύβει έπιπλα, γάμους και πολύ γέλιο!

Φρικτό και ανατριχιαστικό αυτό που έκανε πεθερά στην νύφη – “Πάγωσαν” οι περαστικοί

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν αφθονία έως τις 10 Μαΐου! Θα λάβουν σημαντικά μηνύματα…

Επίδομα 300 ευρώ σε συνταξιούχους: Αλλαγές στα κριτήρια – Ποιοι μένουν εκτός

Προτεινόμενα