Πτήσεις Ryanair: Το 98% των πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας το Νοέμβριο έφτασαν στην ώρα τους

Πτήσεις Ryanair: Δημοσιεύτηκαν σήμερα τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία της αεροπορικής εταιρίας

Πτήσεις Ryanair: Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους δημοσίευσε σήμερα τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία της. Αυτά αφορούν στο μήνα Νοέμβριο και αναφέρεται ότι το 98% των πτήσεων έφτασαν στην ώρα τους όπως ήταν προγραμματισμένες.

Στην έρευνα εμπειρίας των πελατών συμμετείχαν 23.000 ερωτηθέντες. Από την έρευνα αναδείχθηκε ότι το 92% των συμμετεχόντων αξιολόγησαν την πτήση τους ως «Εξαιρετική/Πολύ καλή/Καλή». Όσο για το πλήρωμα, 94% σκόραρε η φιλικότητα, 93% η υπηρεσία εν ώρα πτήσης, 86% η ποικιλία σνακ/τροφίμων/ποτών και 90% η εμπειρία επιβίβασης.

Πτήσεις Ryanair: Το 98% των πτήσεων έφτασαν εγκαίρως το Νοέμβριο

Η Ryanair είναι μία από τις αεροπορικές εταιρίες που δεν θα απαιτεί από τους πελάτες να έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Ενώ οι περισσότερες χώρες κάνουν λόγο για τα λεγόμενα «υγειονομικά διαβατήρια». Η Ryanair ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα απαιτεί από τους πελάτες της να έχουν εμβολιαστεί για να ταξιδέψουν. Εάν κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει μπορεί να το κάνει και με άλλους τρόπους εκτός του αεροπλάνου, ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, σημειώνοντας επίσης ότι το διαβατήριο εμβολιασμού είναι ανώφελο.

Η αεροπορική κίνηση δε, αναμένεται να φτάσει στο 75 με 80% σύμφωνα με τα δεδομένα προ-κορονοϊού το καλοκαίρι του 2021. Τότε προβλέπεται να επιστρέψουμε σε μερική κανονικότητα σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της αεροπορικής εταιρίας, Μάικλ Ο’Λίρι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν