Πτώμα στη Χαλκίδα: Σοκ στην περιοχή – Εντοπίστηκε πτώμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Πτώμα στη Χαλκίδα: Πρόκειται για πτώμα που εντοπίστηκε σε σπίτι που δεν κατοικούνταν

Πτώμα στη Χαλκίδα: Σοκ έχει προκληθεί σε περιοχή της Χαλκίδας, καθώς πτώμα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, η αστυνομία πραγματοποίησε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για να συνδράμει στο συμβάν. Η συνδρομή θα ήταν αναγκαία ώστε να ανοίξουν το σπίτι και να πραγματοποιήσουν έρευνες. Στο σημείο βρίσκεται το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Πτώμα στη Χαλκίδα: Εντοπίστηκε πτώμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Πέρα από το πτώμα που εντοπίστηκε σε σπίτι της Χαλκίδας, στη Θεσσαλονίκη ξέθαψαν νεκρό επειδή τον είδαν να κουνάει τα μάτια του

Ένα απίστευτα μακάβριο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κλήθηκε να δώσει εντολή εκταφής ενός νεκρού γιατί οι συγγενείς του τον είδαν να κουνάει τα μάτια του την ώρα της ταφής!

Η εν λόγω μαρτυρία μεταφέρθηκε στην κόρη του ηλικιωμένου, η οποία και πραγματοποίησε ενέργειες ώστε να προκύψει έρευνα. Με εισαγγελική διάταξη λοιπόν, πραγματοποιήθηκε εκταφή από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Ωστόσο, στη νεκροψία που ακολούθησε στη συνέχεια, δεν επιβεβαιώθηκε η υπόνοια ότι ο αποθανών μπορεί να θάφτηκε ζωντανός. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο άνδρας πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo