Πτώση 13χρονης στο Κολωνάκι από τον 6ο όροφο: Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή

Πτώση 13χρονης στο Κολωνάκι από τον 6ο όροφο:  Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή

Κολωνάκι: Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, οι χαμηλοί βαθμοί στο σχολείο και το φραστικό επεισόδιο με τον πατέρα της, ήταν τα αίτια για την πτώση της 13χρονης από τον 6ο όροφο του σπιτιού της τη Δευτέρα το βράδυ στο Κολωνάκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, προκαλώντας σοκ στη γειτονιά όπου μένει το κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος τη μεγαλώνει μόνος του, μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας της μονάκριβής κόρης τους.

Όπως ανέφεραν γείτονες, το παιδί το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του, ενώ συχνές ήταν και οι εντάσεις με τον πατέρα της.

Ένας ανάλογος τσακωμός συνέβη και τη Δευτέρα το απόγευμα μεταξύ γονέα και παιδιού, με αφορμή τις χαμηλές επιδόσεις της 13χρονης, στο σχολείο.

Πτώση 13χρονης στο Κολωνάκι από τον 6ο όροφο:  Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή

Τα αίτια της πτώσης της 13χρονης από τον 6ο όροφο του σπιτιού της στο Κολωνάκι

Μετά τον καβγά το παιδί κλειδώθηκε στο δωμάτιο του και δεν άνοιγε σε κανέναν.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα όμως, άπαντες “πάγωσαν” όταν το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου και όπως όλα δείχνουν πήδηξε στο κενό.

Για καλή του τύχη, η πτώση της 13χρονης ανακόπηκε, όπως ανέφεραν γείτονες, από τα κλαδιά ενός μεγάλου δένδρου, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε βαριά αλλά σταθερή κατάσταση, με κάταγμα στη βάση του κρανίου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας και οι συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι δεν πίστευαν ποτέ ότι η 13χρονη θα πραγματοποιούσε αυτό το απονενοημένο διάβημα, προκειμένου να εκδηλώσει την αντίδραση της.

Προτεινόμενα