Πυρ και μανία ο Αλέξης Κούγιας: «Να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις»

Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος με τη Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε σε δημοσιογράφο της

Μετά από τη διακοπή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μέχρι που ξέσπασε με αφορμή την παρέμβαση μιας δημοσιογράφου από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ένταση υπήρξε έξω από τα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια στους ρεπόρτερ που περίμεναν έξω από το μέγαρο.

Συγκεκριμένα η ένταση με τον γνωστό ποινικολόγο έγινε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν εκείνη επιχείρησε να του κάνει ερώτηση.

Το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια

«Μη με ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά, από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας. Ακουστέ για να τελειώνουμε. Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως και καταστρέφει ανθρώπους και εσύ και αυτή, θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους.

Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρου. Εσείς και μια άλλη εκπομπή, της κυρίας Στεφανίδου. Κι αν θέλουν οι δικηγόροι να εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά. Η κυρία κατηγορουμένη έχει πλέον υπεράσπιση, δεν είναι σάκος του μποξ»

Η δίκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί στις 11 Ιανουαρίου με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά, λέγοντας ότι είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί η απολογία της.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα