Πύργος τραγωδία: Έτσι έχασε τη ζωή του ο 26χρονος μετά τη σύγκρουση με τη νταλίκα – Σοκαριστικές εικόνες

Πύργος τραγωδία: Τροχαίο που συγκλονίζει

Πύργος τραγωδία: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Πύργου. Αυτό μετά την είδηση του τραγικού θανάτου που βρήκε ένας 26χρονος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με νταλίκα.

Ο νεαρός Αναστάσης Τασσόπουλος, οδηγούσε ένα «χρυσό» Daewoo Matiz. Ήτανστο ύψος του βενζινάδικου του Χόχολη, όταν συγκρούστηκε με μία νταλίκα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, ώστε μετέτρεψε το όχημα του 26χρονου σε μία άμορφ μάζα σιδερικών. Ενώ αρκετά κομμάτια του βρέθηκαν μετά από ώρα σε μεγάλη απόσταση από το τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που, αφού απεγκλώβισαν τον Αναστάση, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου, ωστόσο, ήταν πλέον αργά, αφού, όπως έγινε γνωστό, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 26χρονος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπέρασεις έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Ο οδηγός της νταλίκας, φανερά σοκαρισμένος, δήλωσε ότι είδε το όχημα να έρχεται καταπάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση με το Daewoo Matiz.

Αμέσως, ο θόρυβος της σύγκρουσης έκανε αρκετούς κατοίκους της περιοχής να σπεύσουν στο σημείο, ενώ αρκετοί ήταν και οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν. Οι μαρτυρίες τους είναι διαφορετικές και αντικρουόμενες, ωστόσο, όλοι κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το Daewoo Matiz.

Μάλιστα, ορισμένοι μίλησαν και για ένα τρίτο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο. Βέβαια με τον οδηγό να εγκαταλείπει γρήγορα το χώρο του δυστυχήματος. Η πληροφορία αυτή διερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα