«Πύρινη κόλαση» στη Νέα Σμύρνη: Γνωστό εστιατόριο έγινε στάχτη, ενώ ένα μωρό βρέθηκε ανάμεσα στους απεγκλωβισμένους

Νέα Σμύρνη: Ολοκληρωτική η καταστροφή του γνωστού εστιατορίου 

Αναστάτωση φαίνεται να επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Νέα Σμύρνη μετά από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι μάλιστα ανατριχιατικές και παρουσιάζουν ολοκληρωτική καταστροφή. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, αφού το εστιατόριο βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα γερανοφόρο. Το γερανοφόρο όχημα έριξε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των άλλων τεσσάρων ορόφων της πολυκατοικίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά, και προκειμένου να αποσοβήσουν την επέκτασή της.

«Πύρινη κόλαση» στη Νέα Σμύρνη: Γνωστό εστιατόριο έγινε στάχτη, ενώ ένα μωρό βρέθηκε ανάμεσα στους απεγκλωβισμένους

Το τραυματισμένο άτομο διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ έχει σπεύσει στο σημείο άλλο ένα ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει άλλο ένα τραυματία. Ο τραυματίας φέρεται να είναι ένοικος ενός εκ των διαμερισμάτων πάνω από το κατάστημα εστίασης.

Οι πυροσβέστες με φακούς και πάνω σε γερανοφόρο, ψάχνουν μέσα στα διαμερίσματα, τα οποία έχουν εκκενωθεί, εάν υπάρχουν ακόμα άτομα μέσα εγκλωβισμένα, ενώ πυροσβέστες βρίσκονται και στον πρώτο όροφο με τα πόδια και εκτός του γερανοφόρου οχήματος, όπου πραγματοποιούν ελέγχους στα διαμερίσματα.

Νέα Σμύρνη: Η μαρτυρία υπάλληλου καθαριότητας του καταστήματος για την επίθεση

Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά και επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο, όπως επίσης και στα πάνω διαμερίσματα.

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», ανέφερε ο υπάλληλος.

Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα, ένα μωρό ανάμεσά τους

Ένα μωρό είναι ανάμεσα σε όσους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική από τα διαμερίσματα που βρίσκονται πάνω από το εστιατόριο όπου ξέσπασε φωτιά στην Νέα Σμύρνη.

Η Πυροσβεστική που έσπευσε όταν ξέσπασε η φωτιά στο εστιατόριο στην Νέα Σμύρνη, απεγκλώβισε συνολικά 5 άτομα. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας εγκαυματίας, ο οποίος βρισκόταν στο 2ο όροφο και σώθηκε από γερανοφόρο της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μεγάλο ποσοστό στο εστιατόριο έχει και γνωστό πρώην μοντέλο μαζί με το σύζυγό της.

«Πύρινη κόλαση» στη Νέα Σμύρνη: Γνωστό εστιατόριο έγινε στάχτη, ενώ ένα μωρό βρέθηκε ανάμεσα στους απεγκλωβισμένους

Μιλώντας στο newsit, ένας εργαζόμενος μέσα στο εστιατόριο ανέφερε πως 2-3 άτομα προσέγγισαν το μαγαζί από το πλάι, έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν μέσα έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εκρήξεις και προκλήθηκε η φωτιά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo