Πυρκαγιά στο Ψυχικό: Εγκλωβίστηκε και πέθανε μετά από τη φωτιά – Λίγο πριν έμαθε ότι γέννησε η κόρη της

by Τόνια Τζαφέρη

Τραγωδία στο Ψυχικό: Νεκρή γυναίκα ύστερα από πυρκαγιά

Τραγική είναι η είδηση από το Ψυχικό, όπου μια 63χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στις σκάλες της πολυκατοικίας εξαιτίας αναθυμιάσεων. Η φωτιά ξεκίνησε από άλλο ένοικο του πρώτου ορόφου και γρήγορα επεκτάθηκε, με την 63χρονη να κατεβαίνει εκείνη την ώρα τις σκάλες.

Από τηγάνι ξεκίνησε η φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή της μια 63χρονη γυναίκα, ένοικος άλλου διαμερίσματος, που τη μοιραία στιγμή, κατέβαινε από την ταράτσα, εγκλωβίστηκε στις σκάλες και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Πυρκαγιά στο Ψυχικό: Εγκλωβίστηκε και πέθανε μετά από τη φωτιά – Λίγο πριν έμαθε ότι γέννησε η κόρη της

Τι ακριβώς συνέβη με την πυρκαγιά και τον θάνατο της 63χρονης στο Ψυχικό

Το ακόμη πιο τραγικό είναι πως η γυναίκα που έχασε τη ζωή της κατά τη φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στο Νέο Ψυχικό είχε γίνει μόλις γιαγιά αφού, όπως αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ένας γείτονας, η κόρη της είχε γεννήσει σήμερα (10.05.2022) το πρωί!

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11:00 και ενώ η γυναίκα που μένει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Παρίτση 44, τηγάνιζε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, λάδι έπεσε στη φωτιά και όταν προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με μια βρεγμένη πετσέτα, δεν τα κατάφερε και οι φλόγες φούντωσαν και «άρπαξε» όλο το διαμέρισμα.

Μαρτυρίες από τους κατοίκους της πολυκατοικίας στο Ψυχικό

Πυρκαγιά στο Ψυχικό: Εγκλωβίστηκε και πέθανε μετά από τη φωτιά – Λίγο πριν έμαθε ότι γέννησε η κόρη της

Εκείνη την ώρα, η 63χρονη γυναίκα κατέβαινε από την ταράτσα και εγκλωβίστηκε στις σκάλες. Έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις και στο σημείο εκείνο τη βρήκαν, χωρίς τις αισθήσεις της, οι πυροσβέστες όταν έφτασαν για να σβήσουν τη φωτιά.

Η άτυχη 63χρονη ήταν χωρισμένη και μόλις μερικές ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε αποκτήσει ένα εγγονάκι, αφού γέννησε η κόρη της, όπως είπε γείτονάς της. Ο άνδρας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να μιλήσει από τη συγκίνηση για το χαμό της γυναίκας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo