Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί η 49χρονη – Μίνι οπλοστάσιο στο αυτοκίνητο της

Χαλάνδρι έγκλημα: Μίνι οπλοστάσιο στο αυτοκίνητο της

Ξίφος, μαχαίρια, πιστόλι και μία τράπουλα ταρώ βρέθηκαν στο αυτοκίνητο – οπλοστάσιο της 49χρονης εικαστικού, που πυροβόλησε τον άτυχο οφθαλμίατρο, ο οποίος δίνει γερή μάχη για τη ζωή του.

Η 49χρονη που είχε αποκτήσει παιδί από τη σύντομη σχέση της με τον οφθαλμίατρο, περίμενε τον 68χρονο και την κόρη τους κάτω από το σπίτι όπου μένουν, στην οδό Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρίας στο Χαλάνδρι.

Όταν ο γιατρός, που είχε πάει να πάρει το 12χρονο κορίτσι από το σχολείο καθώς η σύζυγός του έλειπε στην Ελβετία, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας και κατέβηκε μαζί με το παιδί, εμφανίστηκε η 49χρονη εικαστικός.

Έβγαλε, σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και όσα κατέθεσε το 12χρονο κορίτσι μπροστά στα μάτια του οποίου έγιναν όλα, ένα πιστόλι από την τσάντα της και πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο τουλάχιστον πέντε φορές, στο θώρακα και την κοιλιά!

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί η 49χρονη – Μίνι οπλοστάσιο στο αυτοκίνητο της

Στυγερό έγκλημα στην περιοχή του Χαλανδρίου: Η κατάθεση της μικρής

Η εικαστικός ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ήταν ο γιατρός εκείνος που είχε το όπλο και πως εκείνη τον αφόπλισε και μετά τον πυροβόλησε. Αλλά αυτό δεν προκύπτει ούτε από την κατάθεση της κόρης τους, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης που έκανε η μητέρα της στον πατέρα της!

Αφού πυροβόλησε τον γιατρό και το πιστόλι της έπεσε στο έδαφος, η 49χρονος επιχείρησε να αρπάξει το 12χρονο κορίτσι και με τη βία να το βάλει στο αυτοκίνητό της, αλλά το παιδί αντιστάθηκε και έτσι δεν τα κατάφερε!

Όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και βρήκαν εκεί τη 49χρονη και τη συνέλαβαν, έκαναν και έρευνα στο αυτοκίνητό της, μάρκας Toyota. Κι εκεί βρήκαν ένα… μίνι οπλοστάσιο με δύο μαχαίρια και ένα ξίφος μέσα σε θήκη. 

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν