Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το 13χρονο κορίτσι

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το 13χρονο κορίτσι

Ραφήνα: Πριν λίγες ημέρες συνέβη ένα περιστατικό που ταρακούνησε την γύρω περιοχή της Ραφήνας. Αλλά και ολόκληρη την χώρα. Ευτυχώς όμως, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Αφού ο άντρας που κατηγορείτε και θα δούμε αναλυτικά στην συνέχεια, έχει ήδη συλληφθεί. Ενώ η 13χρονη, λόγω της άμεσης αντίδρασης της, βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι της.

Οι Αρχές αυτήν την περίοδο εξετάζουν την εκδοχή ο 48χρονος. Που αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα… Να την παρακολουθούσε εδώ και καιρό.

Και αυτό διότι από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκύπτει ότι ένα μήνα νωρίτερα ο 48χρονος είχε προσεγγίσει ξανά το παιδί. Επομένως οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση, είναι σίγουροι για την δεύτερη ή και περισσότερες από δύο απόπειρες του 48χρονου.

Στη δικογραφία της υπόθεσης περιγράφεται το περιστατικό ως εξής:

«Στις 00.02 της 28ης Μαΐου 2021 έλαβαν σήμα οι αστυνομικοί από το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Για αναζητήσεις αυτοκινήτου χρώματος λευκού, του οποίου ο οδηγός στις 23.15 της 27ης Μαΐου 2021 επί της οδού Αραφήνος στη Ραφήνα. Αποπειράθηκε να επιβιβάσει με τη βία ανήλικο κορίτσι, , εντός του αυτοκίνητό του.

Την 00.08 της 28ης Μαΐου επί της οδού λεωφόρου Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα. Αστυνομικοί εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και αφού χρησιμοποίησαν φάρο. Και ηχητικά το όχημα στάθμευσε επί της λεωφόρου Μαραθώνος και Αθήνας στην περιοχή της Παλλήνης. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα οδηγούσε ο κατηγορούμενος.

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος της Ραφήνας

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα