Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφανισμένη Άρτεμις: Νέος κύκλος καταθέσεων 17 μήνες μετά

by Τόνια Τζαφέρη

Εξαφάνιση Άρτεμις: Η 19χρονη κοπέλα είναι εδώ και 17 μήνες εξαφανισμένη

Πριν από 17 μήνες η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε στο Κορωπί με την οικογένεια της να την ψάχνει παντού, χωρίς να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες ή να έχει υποψίες για το που μπορεί να βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα.

Νέος κύκλος καταθέσεων άνοιξε δεκαεφτά μήνες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί.

Μετά την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και τη νέα μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου της οικογένειας Αναστάσιου Ντούγκα, άνοιξε ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφανισμένη Άρτεμις: Νέος κύκλος καταθέσεων 17 μήνες μετά

Περισσότερες πληροφορίες για την εξαφάνιση της 19χρονη Άρτεμις

Από την αρχή, οι γονείς της αγνοούμενης επέμεναν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια από τις φίλες της για το τι πραγματικά συνέβαινε τον τελευταίο καιρό στη ζωή της. Πιστεύουν ότι κάτι θα τους είχε εκμυστηρευτεί, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Η εκπομπή εντόπισε μία αδελφική φίλη της Άρτεμις, που μίλησε συγκινημένη στην κάμερα.

Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφανισμένη Άρτεμις: Νέος κύκλος καταθέσεων 17 μήνες μετά

«Πάει ο νους μας στο κακό. Και για μας δεν είναι εύκολο, δε μας είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Γενικά η Άρτεμις ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας, δύσκολα ανοιγόταν. Μας είχε πει ότι έψαχνε δουλειά, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ήθελε απλά το χαρτζιλίκι της. Γνωρίζαμε και για το αγόρι που είχε βγει ραντεβού, αλλά ήταν μία απλή γνωριμία».

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός. Ειδικά στην αρχή φοβηθήκαμε με την όλη υπόθεση. Μας έχει επηρεάσει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάπου καλά και ότι θα γυρίσει» κατέληξε.

Μαρτυρία από το κοντινό περιβάλλον της 19χρονης Άρτεμις

Άλλη «κολλητή» φίλη της αγνοούμενης, αναφέρει στο «Τούνελ» ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι πριν από την εξαφάνιση και πιθανόν να σχετίζεται με αυτή.

«Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Άρτεμις χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου του 2020 από το Κορωπί, όπου έμενε με την οικογένειά της.

Έχει ύψος 1.62 και για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν