Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση στο Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος παιδεραστής για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Στην φυλακή οδηγείται ο 28χρονος

Οι εξελίξεις τρέχουν για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο. Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδαν νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον 28χρονο που προκαλούν ανατριχίλα.

Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης αφού πέρασε για δεύτερη φορά το κατώφλι του στρατιωτικού Ανακριτή Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για διενέργεια γενετήσιων πράξεων κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Τα στοιχεία του 28χρονου, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο στις 18 Οκτωβρίου.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Αγρίνιο: Βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου υλικό με βιασμούς ανηλίκων

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνον. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών.

Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Related posts

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγα μόνο λεπτά

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες