Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές – Η άγνωστη ουσία που βρέθηκε σε Τζωρτζίνα και Μαλένα

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Οι ομοιότητες στους θανάτους και η ουσία που βρέθηκε

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στη Πάτρα ακόμα είναι υπό διερεύνηση. Ωστόσο πλέον πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι πολύ κοντά για να κλείσει η υπόθεση και να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία που πέθαναν τα τρία παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ουσία, την οποία έχει λάβει η Τζωρτζίνα αλλά και η Μαλένα, φέρεται να έχει εντοπιστεί στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων και τώρα διερευνάται σε τι επίπεδα ήταν η χρήση της. Παράλληλα, ένας σημαντικός μάρτυρας «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τη σχέση της Ρούλας με τον Μάνο.

Αυτό που εξετάζεται δηλαδή, είναι αν ήταν η ενδεδειγμένη ή αν υπήρξε υπερδοσολογία, κατά πόσο αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει τις αιτίες που επέφεραν τον θάνατο και αν προερχόταν από φαρμακευτική αγωγή.

Αν δεν ανήκει στην αγωγή που έπαιρναν τα παιδιά και σχετίζεται με τον θάνατο τους, είναι πολύ πιθανό να είναι κοινός και ο «εξωγενής» παράγοντας, που τη χορήγησε με ό,τι σημαίνει αυτό για την πορεία της υπόθεσης.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα – Ομοιότητες και κοινές ουσίες στην Τζωρτζίνα και την Μαλένα

Εκτός από την κοινή ουσία, οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και της Μαλένας, παρουσιάζουν ομοιότητες στα πιθανά αίτια θανάτου των δύο παιδιών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, δεν αναδεικνύουν ευρήματα ασφυξίας, ούτε κάποιο παθολογικό ή καρδιολογικό πρόβλημα αλλά σαφή ίχνη πνευμονικού οιδήματος.

Ο παθολογοανατόμος Σταμάτης Θεοχάρης που έκανε την ιστολογική εξέταση στα ζωτικά όργανα της Τζωρτζίνας παρέδωσε την Πέμπτη το πόρισμά του στον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, καθώς επίσης και στον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη.

Στο πόρισμα δεν εντοπίζονται ίχνη ασφυκτικών κηλίδων στους πνεύμονες του παιδιού, εξαγγειώσεις στον εγκέφαλο ή πίεση καρωτίδων. Ο κ. Θεοχάρης, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου.

Την ίδια στιγμή, φως αναμένεται να ρίξουν στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, οι 70 περίπου μάρτυρες που θα καταθέσουν στις Αρχές. Ανάμεσα τους είναι είναι γιατροί και άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκαν τα κορίτσια.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη