Ραγδαίες οι εξελίξεις: Αντιδρά ο κόσμος για τις καταγγελίες στην «Κιβωτό του κόσμου» – Συγκέντρωση στήριξης υπέρ του πατέρα Αντώνιου

Κιβωτός του κόσμου: Υποστηρικτές του ιδρυτή της ΜΚΟ, κανονίζουν συγκέντρωση στήριξής του

Συγκλονίζουν οι ειδήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται στην «Κιβωτο του Κόσμου». Καταγγελίες για βασανιστήρια, κακοποιήσεις και ασέλγειες στις δομές, αλλά και τα στοιχεία της αμύθητης περιουσίας που είχαν ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, έρχονται στο φως και βρίσκον όμως υποστηρικτές του ιδρυτή της ΜΚΟ και κανονίζουν συγκέντρωση στήριξής του.

Σύμφωνα με το κάλεσμα μέσω συγκεκριμένων λογαριασμών στο facebook, αυτή η συγκέντρωση θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 18:00, έξω από την «Κιβωτό».

Αναφέρεται σχετικά μάλιστα σε μία από τις αναρτήσεις, η οποία έχει πάνω από 50.000 κοινοποιήσεις: «Το απόγευμα όσοι αγαπάμε τον πάτερ Αντώνη να μαζευτούμε έξω από την Κιβωτό με λευκά κεριά».

Κιβωτός του κόσμου: Η τάση που αναπτυχθηκε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ήδη έχει ξεκινήσει μια τάση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να παραλληλίζουν οι υποστηρικτές του πατέρα Αντώνιου τον ιδρυτή της ΜΚΟ με τον Άγιο Νεκτάριο…

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη