Ραγίζει καρδιές το αντίο της συζύγου του Χαρδαβέλλα: «Έφυγες όπως έζησες, καλό ταξίδι, Γίγαντά μου… και στην επόμενη ζωή, μαζί»

Ραγίζει καρδιές το αντίο της συζύγου του Χαρδαβέλλα: «Έφυγες όπως έζησες, καλό ταξίδι, Γίγαντά μου… και στην επόμενη ζωή, μαζί»

Ένας από τους τελευταίους μεγάλους δημοσιογράφους του σήμερα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών αφήνοντας ένα μεγάλο κενό. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, ούσα συντετριμμένη.

«Έφυγες όπως έζησες: Νικητής! Ξεκουράσου τώρα, κοντά στους ανθρώπους που η ζωή σού στέρησε όταν ήσουν μωρό και πάντα αποζητούσες, τη μαμά Καλυψώ και τον μπαμπά Κωνσταντίνο. Εις το επανιδείν Γίγαντά μου… και στην επόμενη ζωή, απ’ την αρχή» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Χαμός στην Μύκονο – Η κορυφαία εμφάνιση του καλοκαιριού – Έκανε βόλτα ντυμένη έτσι και τρελάθηκαν όλοι

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ

Τάσος Χαλκιάς: Συγκινημένος για το σπίτι που κάηκε στο Πόρτο Γερμενό – Τι δήλωσε

Θρίλερ δίχως τέλος: Νέο μήνυμα του 112 – Εκκένωση σε επτά οικισμούς και στη βιομηχανική περιοχή

Σοκ για τον ρεπόρτερ του MEGA στον αέρα: Πυροσβεστικό παρά λίγο να τον πατήσει την ώρα που έκανε ρεπορτάζ – «Φύγε από εδώ! Δεν βλέπεις την κατάσταση;»

Προτεινόμενα