«Ραγίζει καρδιές» το τελευταίο αντίο της συντρόφου του 32χρονου μηχανοδηγού: «Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Θρήνος για τον 32χρονο μηχανοδηγό, Δημήτρη Μασσαλή

Συντετριμμένοι παρακολουθούν φίλοι, συγγενείς και σύντροφοι τη μακάβρια λίστα με τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη. Μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ήταν και ο 32χρονος μηχανοδηγός Δημήτρης Μασσαλής. Πρόκειται για τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Intercity 62, ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωή του μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο 32χρονος που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή του αφήνει πίσω του τους γονείς του, τον αδερφό του καθώς και τη σύντροφό του Κατερίνα.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 32χρονο σύντροφό της.

«Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Τραγωδία στα Τέμπη: Οι αναρτήσεις της συντρόφου του 32χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλ

Related posts

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ