Ρέθυμνο καραντίνα: Σοκ με 20 άτομα που έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν ζάρια σε σπίτι

Ρέθυμνο καραντίνα: Ακόμα ένα περιστατικό παρανομίας εν μέσω lockdown

Ρέθυμνο καραντίνα: Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά παρανομίας και σπασίματος καραντίνας εν μέσω πανδημίας. Ενώ βρισκόμαστε σε lockdown και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις είναι γεγονός, πολλοί είναι εκείνοι που φέρονται ατίθασα. Στο Ρέθυμνο, για ακόμα μία φορά, πολίτες έσπασαν την καραντίνα για να συνωστιστούν σε σπίτι και να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 20 άτομα εντοπίστηκαν από την αστυνομία συγκεντρωμένα σε σπίτι να παίζουν ζάρια. Τα άτομα αυτά συνελήφθησαν για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, καθώς και για παραβίαση μέτρων που αφορούν στην πρόληψη ασθενειών.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, εντοπίστηκαν συνολικά 20 άτομα, ανάμεσά τους 19 Έλληνες και 1 αλλοδαπός. Από τον έλεγχο, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ, 8 τράπουλες, 2 ζεύγη ζαριών και 700 μάρκες. Πέρα από την σύλληψη, στους συγκεντρωμένους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Ρέθυμνο καραντίνα: Σοκ με 20 άτομα σε σπίτι που έπαιζαν ζάρια

Εκτός από το περιστατικό παρανομίας στην περιοχή του Ρεθύμνου, παράνομα περιστατικά έλαβαν χώρα και στο Ηράκλειο

Το πρόστιμο των 3.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη εστιατορίου. Στο εσωτερικό του εστιατορίου εντοπίστηκαν 10 άτομα. Ακόμα, βιβλιοπωλείο στο Ηράκλειο λειτουργούσε κανονικά. Στον ιδιοκτήτη του, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στο εσωτερικό του βιβλιοπωλείου εντοπίστηκαν πελάτες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα