Ρέθυμνο τραγωδία: Θλίψη για 17χρονο παιδί που πέθανε αφού καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ρέθυμνο τραγωδία: Άγνωστα παραμένουν μέχρι την ώρα τα αίτια του φρικτού ατυχήματος

Ρέθυμνο τραγωδία: Ένα φρικτό δυστύχημα έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε περιοχή του Ρεθύμνου. Ένα νέο αγόρι ηλικίας 17 ετών έχασε τόσο νωρίς τη ζωή του αφού καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το τραγικό γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Παράδεισος προς Ρουσοσπίτι στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Τα πρώτα στοχεία μαρτυρούν ότι ο 17χρονος ο οποίος οδηγούσε το τρακτέρ, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα το τρακτέρ να ανατραπεί. Αφού το τρακτέρ γύρισε ανάποδα, τον καταπλάκωσε…

Στο σημείο πραγματοποιείται επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιχειρεί με 3 οχήματα. Έχουν ειδοποιηθεί επίσης το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Μέχρι αυτή την ώρα, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το φρικτό ατύχημα.

Πέρα από το θάνατο του 17χρονου στο Ρέθυμνο, φωτιά έβαλε ένας 43χρονος στην αποθήκη του αδερφού του στη Θεσσαλονίκη

Σε μία φρικτή πράξη προέβη ένας 43χρονος άνδρας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας έβαλε φωτιά στην αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων του αδερφού του. Από τη φωτιά κινδύνευσαν οι ιδιοκτησίες δύο παρακείμενων αποθηκών. Ο 43χρονος άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας αλλά και απειλή και εξύβριση προς τους αστυνομικούς.

Ο 43χρονος άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη