Ρίγη συγκίνησης με τη μητέρα του 22χρονου Γιώργου: “Πήγες στο μπαρ για ένα μπουκάλι νερό & από τότε σε περιμένουμε”

Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του 22χρονου Γιώργου

Η τραγωδία στα Τέμπη προκάλεσε θλίψη και μνήμες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στις μνήμες. Παράλληλα ο πόνος μένει ανείπωτος για τις οικογένειες των 57 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην σύγκρουση των τρένων.

Έτσι λοιπόν και η μητέρα του 22χρονου Γιώργου η οποία σε συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα από μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Θεσσαλονίκη ράγισε καρδιές.

Οι μαθητές σήκωσαν πανό με συγκινητικά μηνύματα για τους 57 νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών.

Η συγκέντρωση των μαθητών για τη τραγωδία στα Τέμπη

«Είμαστε όλοι στο ίδιο βαγόνι»

«Είτε με τα κέρδη, είτε με τη ζωή», «είμαστε όλοι στο ίδιο βαγόνι», είναι μερικά από τα μηνύματα στα πανό των μαθητών.

Η μητέρα του 22χρονου Γιώργου που έχασε την ζωή του στα Τέμπη ανέβηκε στο βήμα και διάβασε μία επιστολή που έγραψε για τον γιο της και ράγισε καρδιές.

Η Ελένη Γκανιδου, καθηγήτρια στο 9ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλεις να πάρεις γρήγορα το πτυχίο σου. Είσαι πάντα χαμογελαστός, περνάς ένα υπέροχο τριήμερο στην Αθήνα με τη φίλη σου και ανεβαίνεις στο τραίνο για την επιστροφή.

Είμαστε στη Λάρισα, έχουμε μία ώρα καθυστέρηση μου είπες στις 23:00. Λίγο πριν τα Τέμπη δίψασες. Σηκώθηκες και πήγες στο μπαρ για να πάρεις ένα μπουκάλι νερό και ξαφνικά… Έγινε ατύχημα, δεν μπορώ να βρω τον Γιώργο, μου είπε στο τηλέφωνο η φίλη σου λίγο αργότερα. Από εκείνη τη στιγμή σε περιμένουμε, εσύ όμως δεν θα γυρίσεις ποτέ. Πόσο κοστίσει στη σύγχρονη Ελλάδα ένα μπουκάλι νερό. Ένα ευρώ ή μία ανθρώπινη ζωή; Αντίο λατρευτό μου παιδί, θα σε αγαπάμε πάντα. Ήταν μόνο ανθρώπινο λάθος;».

Ενώ στην συνέχεια η ίδια ανέφερε πως συγγενείς των θυμάτων ξεκίνησαν μία ηλεκτρονική ψηφοφορία για κατατεθεί αίτημα στη Βουλή, για τη δίωξη πολιτικών προσώπων που ευθύνονται στα το δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά προστατεύονται από τη νομοθεσία.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που η μητέρα του 22χρονου διαβάζει το γράμμα για τον γιο της

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα