Ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον κόσμο: Νεκρή η 5χρονη καρκινοπαθής, που γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια και λίγο μετά πέθανε

5χρονη καρκινοπαθής: Γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια και χάθηκε άδικα από τη ζωή

Έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μία 5χρονη καρκινοπαθής, η οποία δέχτηκε κάρτες απ’ όλο ον κόσμο στα τελευταία της γενέθλια. Τον Οκτώβριο του 2022, το κορίτσι διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, σε τελικό στάδιο και δύο μήνες μετά, στα 5α γενέθλιά της, στις 16 Δεκεμβρίου, συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο με την συγκλονιστική ιστορία της.

Η Delaney Krings, από το Ουισκόνσιν, στις 28 Ιανουαρίου, πέταξε στον ουρανό, με τη μαμά της να ανακοινώνει την τραγική είδηση, λέγοντας «ο γλυκός μας άγγελος άνοιξε τα φτερά του».

Στις 31 Οκτωβρίου 2022, το άτυχο κορίτσι διαγνώστηκε με Γλοίωμα Εγκεφαλικού Στελέχους, με τους γιατρούς στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ουισκόνσιν να ενημερώνουν την οικογένεια, ότι η κόρη τους είχε έξι με οκτώ εβδομάδες ζωής.

Οι γονείς έβαλαν στόχο να γιορτάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 5α γενέθλια του παιδιού τους

Όταν οι φίλοι τους έμαθαν για τη διάγνωση, ένας από αυτούς πρότεινε να μαζευτούν κάρτες για τα γενέθλια του κοριτσιού και μέσα από τα social media, η ιδέα αυτή έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Συνεπώς, στις 16 Δεκεμβρίου, στα γενέθλια του κοριτσιού, πραγματοποίησαν μία γιορτή, όπου παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της οικογένειας, αλλά και απλοί άνθρωποι για να την κάνουν χαρούμενη, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα, “έφυγε” από τη ζωή.

Related posts

Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Στράφηκα πολύ στην εκκλησία από όταν αρρώστησα και μετά»

«Αυτός είναι ένας άγιος. Ας κάνει το θαύμα του»: Η ευχή και το τάμα που έκανε η Μαρία Ντινόρη για τον Γιώργο Δασκαλάκη και το δώρο του πατέρα Νεκταρίου

Η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τον σύντροφο της: Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»

«Λοιπόν τα νέα είναι καλά!»: Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη αποκάλυψε τα νεότερα για τη μάχη του με τον καρκίνο

Μαρία Χατζησταυρίδη: Η μαχήτρια ζωής από τη Ρόδο που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στα 26 της, νίκησε και σήμερα χαμογελάει ξανά

Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιαννη για τον καρκίνο: «Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»

Μεγάλη ανησυχία για τον Γιώργο Δασκαλάκη: «Προσευχή τώρα, τίποτα άλλο. Ο Χριστός και η Παναγία να κάνουν το θαύμα»

«Εδώ τα είπαμε με το φίλο μου μετά την Εξέταση»: Η σκληρή μάχη του Γιώργου Δασκαλάκη και οι νέες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

«Μαύρη» μέρα για την κοινότητα Καβουσίου: «Έσβησε» μόλις στα 38 της χρόνια η Κωνσταντίνα από καρκίνο