Ροδίτης επιχειρηματίας εξόφλησε τον λογαριασμό ρεύματος της άνεργης μητέρας

by Τόνια Τζαφέρη

Συγκινεί Ροδίτης επιχειρηματίας με την κίνηση του

Ροδίτης επιχειρηματίας : Όλοι θυμόμαστε την είδηση για την 9χρονη Ροδίτισσα που είχε λιποθυμήσει εξαιτίας της πείνας και της ανεργίας λόγω της πανδημίας. Ευτυχώς μέσα στις δυσάρεστες ειδήσεις, υπάρχουν και κινήσεις ανθρωπιάς που μας δίνουν ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο.

Επιχειρηματίας της Ρόδου λοιπόν, εξόφλησε σήμερα τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος της άνεργης ξενοδοχοϋπαλλήλου. Πρόκειται για την μητέρα με το 9χρονο κορίτσι που προχθές έπεσε λιπόθυμο από την πείνα, έξω από φούρνο της Ρόδου.

Η μητέρα μεγαλώνει μόνη της δύο κοριτσάκια και βρίσκεται άνεργη από τον Αύγουστο του 2019. Όταν έκλεισε το ξενοδοχείο που εργαζόταν και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της από τα διάφορα επιδόματα που δικαιούται. Πολλά από τα οποία καθυστερούν όπως είπε η ίδια αλλά και επισήμανε ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάσης Σταμούλης.

Ροδίτης επιχειρηματίας  εξόφλησε τον λογαριασμό ρεύματος της άνεργης μητέρας

Υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτροδότησης επιχείρησε χθες να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της οικογένειας. Ειδοποιήθηκε η διοίκηση της εταιρείας αλλά και η ΔΕΔΗΕ που έδωσαν σχετική παράταση. ΄Έτσι με παρέμβαση και του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ρόδου «Αγία Σοφία», ο επιχειρηματίας εξόφλησε τον τρεχούμενο λογαριασμό.

Την ίδια ώρα πολλοί φορείς δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την μητέρα, ανάμεσά τους και ξενοδόχος που δεσμεύτηκε πως αν ανοίξει η επιχείρησή του τον άλλο μήνα, η μητέρα των δύο παιδιών θα είναι η πρώτη που θα προσλάβει.

Ροδίτης επιχειρηματίας  εξόφλησε τον λογαριασμό ρεύματος της άνεργης μητέρας

Η περίπτωση τις λιποθυμίας της 9χρονης προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία της Ρόδου. Αναδεικνύοντας με τον πιο τραγικό τρόπο το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας στο νησί . Αφού πολύ μικρό θα είναι το ποσοστό των ξενοδοχείων και των άλλων τουριστικών επιχειρήσεων που θα ανοίξουν φέτος. Πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι φτάνουν στο Εργατικό κέντρο Ρόδου και εκποιούν ό,τι πολύτιμο αντικείμενο διαθέτουν.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα