Ρόδος φρίκη: 47χρονος άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονη και να της δώσει κάνναβη

Ρόδος φρίκη: Ο αδίστακτος άνδρας είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών

Ρόδος φρίκη: Ακόμα ένα ντροπιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί της Ρόδου. Με 47χρονο άνδρα να κατηγορείται ότι προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονο κορίτσι και να της δώσει κάνναβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι κατέθεσε με την παρουσία παιδοψυχολόγου για την υπόθεση, ενώ ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι ο 47χρονος άνδρας είναι γείτονάς τους και παρέσυρε το κορίτσι στο σπίτι του ώστε να ασελγήσει πάνω του.

Ο 57χρονος πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ενώ το παιδί έπαιζε με την παρέα του, γύρω στις 21.30 επέστρεψε στην οικία του ο γείτονας, προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά, την οδήγησε σπίτι του και της προσέφερε να καπνίσει κάνναβη. Το παιδί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του πατέρα του, αρνήθηκε και τότε ασέλγησε εις βάρος της. Tο παιδί αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή.

Η ανήλικη, μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, ισχυρίστηκε ότι στις αρχές Οκτωβρίου, η παρέα της την άφησε γύρω στις 21.00 κοντά στην οικία της. Τότε την φώναξε ο καταγγελλόμενος και της είπε να μεταβεί στο σπίτι του για να τον βοηθήσει. Εκεί, της είπε να ανέβει στον πάνω όροφο που είχε επισκεφθεί και παλαιότερα παίζοντας με τα παιδιά του. Όπου έγιναν όσα καταγγέλλει η ανήλικη. Υποστήριξε ακόμη ότι την προσέγγισε και μέσω των social media και ότι «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του.

Ρόδος φρίκη: 47χρονος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος 13χρονης

0 47χρονος άνδρας αρνείται τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι έχει άλλοθι για το περιστατικό φρίκης στη Ρόδο

Ο 47χρονος με τη σειρά του, υπέβαλε μήνυση τον πατέρα του κοριτσιού. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, αρνήθηκε ως απολύτως ψευδή και αβάσιμα τα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας και το παιδί εις βάρος του. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη κατέθεσε ότι οι αξιόποινες πράξεις εις βάρος της έλαβαν χώρα την 1-2 Οκτωβρίου. Ενώ ο πατέρας της κατέθεσε ότι οι ίδιες πράξεις έλαβαν χώρα την 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας «διάνθησε» με ισχυρισμούς την κατάθεσή του, που δεν προκύπτουν από την κατάθεση του παιδιού.

Το διάστημα που φέρεται να έχει διαπράξει τα καταγγελλόμενα αδικήματα, όπως υποστηρίζει. Ο ίδιος βρισκόταν στην οικία του με γείτονες τους οποίους και προτείνει ως μάρτυρες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ολοκληρώθηκε και η δικογραφία θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo