Ρόδος φρίκη: Νεαρός άνδρας πήγε να σκοτώσει τη μητέρα του με αεροβόλο όπλο

Ρόδος φρίκη: Στις 2 Νοεμβρίου η δίκη του νεαρού Ροδίτη

Ρόδος φρίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό είχε συμβεί στη Ρόδο πριν από 3 χρόνια. Το συμβάν είχε λάβει χώρα στις 19 Οκτωβρίου του 2017 το απόγευμα. Ο τότε 31χρονος που ήταν στο δωμάτιό του είχε μία συζήτηση με την 51χρονη μητέρα του. Η συζήτηση αφορούσε σε ένα ταξίδι που ο άνδρας ήθελε να κάνει με την κοπέλα του, ωστόσο η συζήτηση οδήγησε σε διαφωνία. Αφενός, η 51χρονη του ζητούσε να μην πάει στο ταξίδι γιατί φοβόταν ότι θα άρχιζε να πίνει και πάλι αλκοόλ. Ο νεαρός είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Ρόδος φρίκη: Νεαρός άνδρας τραυμάτισε τη μάνα του με αεροβόλο όπλο

Τι ακριβώς συνέβη και πως πήγε να γίνει το κακό

Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτησή τους, η 51χρονη πήγε να βγει από το δωμάτιο ενώ ο 31χρονος έπιασε το αεροβόλο να το καθαρίσει. Το όπλο το κατείχε νόμιμα μιας και ήταν και μέλος συλλόγου. Ωστόσο, ο άνδρας νόμιζε πως δεν υπήρχε μέσα βλήμα, ενώ η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς πάτησε τη σκανδάλη, το όπλο εκπυρσοκρότησε. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ξεχασμένο σκάγι να χτυπήσει την ντουλάπα του δωματίου του και κατόπιν να εξοστρακιστεί χτυπώντας τη μητέρα του.

Ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει τη μητέρα του και τόνισε πως εκείνος ήταν που κάλεσε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε η 51χρονη στο νοσοκομείο.

Ακόμα τόνισε πως γενικά ήταν αγαπημένοι ως οικογένεια και με την μητέρα του έχουν άριστες σχέσεις. Το μοναδικό πρόβληαμ που αντιμετωπίζει ήταν αυτό του αλκοολισμού. Για τον λόγο αυτό, ο συνήγορός του ζήτησε να ενταχθεί στο πρόγραμμα Ανώνυμων Αλκοολικών, αίτημα που έγινε δεκτό με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ενώ του επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο νεαρός άνδρας πρόκειται να δικαστεί στις 2 Νοεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αλλά και της παράβασης νόμου περί όπλων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo