Ρόδος γυναικολόγος: Δόθηκε η εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

by i-diakopes

Ρόδος γυναικολόγος: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση αυτή

Ρόδος γυναικολόγος: Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, έδωσε την εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση όσο αφορά την υπόθεση των καταγγελιών κατά του γυναικολόγου. Ο γυναικολόγος υπηρετεί στη Ρόδο και έχει δεχτεί κατηγορίες από δέκα συνολικά γυναίκες για ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Η παραγγελία για τη προκαταρκτική εξέταση έγινε στο Πταισματοδικείο. Οι δέκα γυναίκες έχουν κληθεί να βρεθούν σήμερα ενώπιον του αρμόδιου δικαστή. Οι δέκα γυναίκες με μηνύσεις τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του γιατρού, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη rodiaki.gr.

Ρόδος γυναικολόγος: Εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Δικαστική παρέμβαση για την υπόθεση του γυναικολόγου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου

Μέσα στη διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης αναμένεται να γίνει η κλήτευση εντός της επόμενης εβδομάδας ώστε να καταθέσουν και μάρτυρες που έχουν δηλωθεί για την υπόθεση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της δικογραφίας θα σταλθεί πίσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω. Επισημαίνεται πως από την αρχή την υπόθεση έχει αναλάβει να χειριστεί προσωπικά η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου. Μέχρι στιγμής, έχει γίνει η κατάθεση δέκα μηνύσεων σε βάρος του γιατρού. Την Τετάρτη προστέθηκε και άλλη μία που σχετίζεται με το περιστατικό 33χρονης. Η 33χρονη, καθώς ήταν έγκυος το φθινόπωρο του 2015 πήγε στο γιατρό για εξέταση. Εγκυμονούσα τότε στο δεύτερο παιδί της και βίωσε στα χέρια του γιατρού ό,τι περίπου και οι λοιπές γυναίκες που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η 33χρονη δηλώνει στη μήνυσή της πως εξ ανάγκης πήγε σε γιατρό του νοσοκομείου καθώς δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για κάτι άλλο. Μετά τα όσα βίωσε κατά την «εξέτασή» της από τον γυναικολόγο που κατήγγειλε, πήγε σε άλλο γιατρό του νοσοκομείου. Κανείς δεν δεχόταν να την αναλάβει και έτσι μετά από δύο μήνες «αναζήτησης» αναγκάστηκε να γυρίσει στον ιδιώτη γιατρό που επέβλεπε τον τοκετό του πρώτου της παιδιού. Συμφώνησε μαζί του να γίνεται η καταβολή της αμοιβής σε δόσεις, όπως και έγινε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα