Ρόδος ντροπή: Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο που εργαζόταν εποχικά στον τουρισμό

Ρόδος ντροπή: Ο πρόεδρος Ξεναγών στη Ρόδο ανέφερε ότι πολλοί συνάδελφοι αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού

Ρόδος ντροπή: Σοκ προκαλεί η είδηση ότι κόβουν ηλεκτρικό ρεύμα σε ανέργους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό. Την σχετική καταγγελία έκανε ο πρόεδρος Ξεναγών στη Ρόδο, κ. Αλέξης Κολιάδης ο οποίος ανέφερε ότι είναι πάρα πολλοί οι συνάδελφοί του οι οποίοι αντιμετωπίζουν θέματα βιοπορισμού.

Όπως ανέφερε ο κ. Κολιάδης «Νιώθω ντροπή ως πολίτης της χώρας. Αντιμετωπίζουμε ένα χρόνο αυτή την κρίση. Δεν υπήρξε καμία προετοιμασία, καμία βοήθεια στον κλάδο των ξεναγών. Η κατάσταση είναι τραγική. Πολλοί συνάδελφοι βιώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Τελευταία φορά που πήραμε εισόδημα ήταν τον Οκτώβριο του 2019. Και το βοήθημα που πήραμε από το κράτος το 2020 ήταν 1800 ευρώ. Δεν ξέρουμε πως θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε».

Μάλιστα ο κ. Κολιάδης είπε ότι ενώ οι ξεναγοί θα έπρεπε να λάβουν βοήθημα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, δεν έλαβαν ποτέ.

Ρόδος ντροπή: Κοβουν το ρεύμα σε ανέργους του εποχικού τουρισμού

Πέρα από τις διακοπές ρεύματος σε ξεναγούς στη Ρόδο, στα Γρεβενά ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στην πόλη

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τα Γρεβενά τις προηγούμενες ώρες. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες και η μεγαλύτερη καταγράφηκε στο κλειστό κολυμβητήριο όπου και ξηλώθηκε η στέγη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη τεχνικοί για να επιδιορθώσουν τις ζημιές, ενώ ο Δήμος καλεί τους πολίτες να ΜΗΝ προσεγγίζουν τον χώρο μέχρι να αποκατασταθούν οι σοβαρές βλάβες ενώ έχει τοποθετηθεί και ειδική σήμανση».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα