Ρόδος ομολογία: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι βίασε τον 13χρονο αδερφό του

by Αντώνης Βαλμάς

Ρόδος ομολογία: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι βίασε τον αδερφό του

Ρόδος ομολογία: Ο ένας εκ των δύο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε κλοπές. Ενώ θύμα του βιασμού φέρεται να είναι ο αδελφός του πρώτου.

Την 20ή Αυγούστου 2020 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από την μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό του και τον φίλο του. Πρόσθεσε ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Ρόδος ομολογία: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι βίασε τον 13χρονο αδερφό του

Ο μεγαλύτερος γιος της βίασε ειδικότερα τον 13χρονο παρουσία του 18χρονου ενώ κατήγγειλε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν ένα έτος και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

‏Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι κι ένα παιδικό εσώρουχο στην οικία του 47χρονου και δύο κινητά τηλέφωνα και στην οικία του δεύτερου έναν φορητό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα.

Διόρισαν δε και ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα, ενώ παρήγγειλαν και ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του. Ο 18χρονος «φίλος» του ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό αλλά δεν ήταν παρών καθ’ όλη την διάρκειά του.

Ειδικότερα ο φίλος του που φέρεται και αυτός να έχει βιάσει το παιδί, υποστήριξε: «Μου έστειλε μήνυμα ο αδελφός του 13χρονου ότι μας κατηγορούν ότι τον βιάσαμε. Μετά ήρθε σπίτι μου και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία ότι δεν έχω κάνει κάτι. Δεν είπα στον φίλο μου να βιάσει τον αδελφό του».

Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες του άρθρου είναι φωτογραφίες αρχείου

Πηγή:dimokratiki.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα