Ρόδος θρίλερ: Νεαρή κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη στην περιοχή της Ψαροπούλας

Ρόδος θρίλερ: Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του αυτοτραυματισμού

Ρόδος θρίλερ: Σοκ έχει προκληθεί στην περιοχή της Ψαροπούλας στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χθες το απόγευμα μία νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε στην Ψαροπούλα μαχαιρωμένη και σε ημιθανή κατάσταση. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε πίσω από ξενοδοχείο στην Ψαροπούλα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στην κοιλιά της υπήρχε ακόμα το μαχαίρι. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Η νεαρή κοπέλα είναι σοβαρά τραυματισμένη και οι διατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Ρόδος θρίλερ: Νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στην Ψαροπούλα

Πέρα από το θρίλερ στο νησί της Ρόδου, στο Άγιο Όρος αγνοείται ένας ερασιτέχνης ψαράς

Ένας 47χρονος ερασιτέχνης ψαράς αγνοείται από χθες το μεσημέρι στο Άγιο Όρος. Ο άνδρας εξαφανίστηκε στην θαλάσσια περιοχή Αρσανά Μορφονού και είναι σε διαδικασία έρευνα εντοπισμού του.

Σοκ έχει προκληθεί και στη Λαμία με την ανείπωτη τραγωδία με μία 36χρονη που έπαθε καρδιακή ανακοπή ενώ οδηγούσε. Στο αυτοκίνητο την ώρα του μοιραίου, βρίσκονταν και τα δύο μικρά παιδάκια της. Από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, η 36χρονη ενεπλάκη σε τροχαίο αφού το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού. Το ένα από τα δύο παιδιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ παρά τις προσπάθειες των διασωστών η 36χρονη δεν επαναφέρθηκε στη ζωή.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo