Ρούλα Πισπιρίγκου: Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι

by Τόνια Τζαφέρη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις και δηλώσεις

Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών για τους θανάτους στην Πάτρα, ωστόσο όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια.

Όσο οι αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του γρίφου των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, πολλά ανέκυπταν τα ερωτηματικά σχετικά με το ποια ήταν η σχέση ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο, τη διάρκεια των ετών που χάνονταν τα παιδιά.

Η μητέρα είχε πει στο «Φως στο Τούνελ» ότι ήταν χωρισμένοι για δύο μέρες και στην εκπομπή χθες της Παρασκευής (11/3), θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

Τι δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το διαζύγιο

Στη νέα αποκαλυπτική συνομιλία τους, αναφέρει χαραλτηριστικά ότι η ίδια είχε ζητήσει διαζύγιο και μάλιστα όχι συναινετικό.

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις πίσω” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δε θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία» ανέφερε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που έφτασαν μέχρι εκεί είναι ο άνδρας της, που ήθελε να φύγει και πως το είχε ήδη κάνει πριν το θάνατο της μικρής Ίριδας.

«Γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και έφυγε. Γύρισε πάλι όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά» τόνισε.

«Την όποια ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να τον φέρεις πίσω;», αναρωτιέται η παρουσιάστρια με την Ρούλα να απαντά αρνητικά.

Στη συνέχεια, η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών έδωσε στη δημοσιογράφο μία εικόνα για το πώς είναι η σχέση τους αυτή τη στιγμή. «Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει αν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή», απάντησε η Ρούλα.

Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε μια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την περίοδο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο είναι από βίντεο που τράβαγε η ίδια η μητέρα όσο η Τζωρτζίνα ήταν στον θάλαμο μετά την εντατική και εκείνη κατέγραφε τους παλμούς της όταν εκείνοι ανέβαιναν κατακόρυφα.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση

Τα συγκεκριμένα βίντεο, είπε ότι στάλθηκαν στον προϊστάμενο του νοσοκομείου, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν τα είδε ποτέ.

Όπως είπε στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα αναφέρει ότι έστειλε τα βίντεο την ίδια μέρα που έγινε το περιστατικό και μάλιστα φαίνεται ότι ο προϊστάμενος έχει διαβάσει τα μηνύματα.

Η έντονη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστα αίτια, εξακολουθεί να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων.

Πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαπιστώνουν πως είχαν ανταλλάξει απόψεις και συμβουλές κατά το παρελθόν με το πρόσωπο που σήμερα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει με το εάν ήμαστε ζευγάρι ή όχι

«Είμαι νοσηλεύτρια και μπορώ να σου πω κάποια πράγματα. Θα μιλάει με νοήματα στην αρχή θα βήχει και θα σκουπίζεται στο λαιμό και θα πρέπει να προσέχετε την υγιεινή σε αυτή την περιοχή του σώματός του. Γενικά θα είναι μία δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο και τους οικείους του. Εύχομαι κουράγιο, δύναμη, υγεία και γρήγορη ανάρρωση», έγραφε η μητέρα το 2015 συμβουλεύοντας μία γυναίκα για τον κατάκοιτο πατέρα της μετά από επέμβαση.

Για τις γνώσεις της γύρω από τη νοσηλευτική, αλλά και για τις διαδικτυακές συμβουλές που έδινε, απαντά σήμερα στην Αγγελική Νικολούλη. «Δεν έχω κάποια σχέση με τη νοσηλευτική. Τελείωσα απλώς ένα τεχνικό λύκειο σαν βοηθός νοσηλευτή» σημείωσε.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα, μιλά στη δημοσιογράφο και για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία

Η μητέρα των τριών κοριτσιών μιλά στη δημοσιογράφο και για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία και για τα σεμινάρια στα οποία είχε εγγραφεί. «Είχα γραφτεί στην Πάντειο