Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα λόγια μέσα από την φυλακή

Και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη και εξακολουθεί να δηλώνει αθώα για τον θάνατο των παιδιών της.

Για τις δύσκολες ώρες που ζει στη φυλακή μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα περάσει το πρώτο Πάσχα της στον Κορυδαλλό όπως όλα δείχνουν, προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως είπε μιλώντας στο Star, «έχω σταματήσει να κάνω σχέδια. Εύχομαι και ελπίζω να το αποδείξω σύντομα και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Αυτό όμως που ζητάω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε».

Για ακόμα μία φορά, είπε ότι «δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, ό,τι λένε είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα για αυτό και παρακαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει για τα παιδιά αυτά…».

Για τις ώρες που περνάει μέσα στη φυλακή, η ίδια συμπλήρωσε:

Περισσότερες δηλώσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

«Βγαίνω κάποιες ώρες, αυτό είναι όλο. Προσπαθώ να βρω ανθρώπους να με βοηθήσουν και η σκέψη μου είναι στα παιδιά μου, πουθενά αλλού».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε και τη δική της εκδοχή για το τι συνέβαινε με την σπιτονοικυρά της -ο θάνατος της οποίας ερευνάται- αλλά και τις ηχογραφήσεις που φέρεται να έκανε ο εν διαστάσει σύζυγός της στο σπίτι της, ενώ εκείνη είχε πεθάνει.

«Ποτέ στούντιο, σε κανένα σπίτι. Ο Μάνος τα τραγούδια τα έκανε σε εξωτερικό στούντιο και αυτό για να μην επιβαρύνει την οικογένεια. Έκανε live σε μαγαζιά και την αποζημίωση που έπαιρνε, τα κρατούσε και έπαιρνε τα περί μουσικής του» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε εκείνους που απορούν με τον Μάνο Δασκαλάκη που χρησιμοποιούσε πανάκριβα μικρόφωνα στα βίντεό του…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε ηχογραφήσεις στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς αλλά… πρόβες:

«Στον πρώτο όροφο δεν είχε πάει ποτέ. Στο σπίτι πήγαινε στις αρχές, γιατί ήταν μωρό η μπαμπούλα και γιατί διάβαζε η Τζωρτζίνα και έκανε κάποιες πρόβες. Το ρεύμα το έπαιρνε με μπαλαντέλαζα από το δικό μας διαμέρισμα».

«Δεν είχα καμία, καμία επαφή περί φροντίδας. Είχε άλλη γυναίκα» συμπλήρωσε, αναφερόμενη στη φροντίδα της σπιτονοικοκυράς της.

Σε άλλο σημείο της συγκεκριμένης συνέντευξης που δημοσιοποιήθηκε χθες, η Ρουλα Πισπιρίγκου είχε τονίσει ότι δεν έκανε κακό στα παιδιά της και ότι δεν την ενδιαφέρει «κανένας Μάνος»!

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη