Ρούμπεν Σεμέδο: «Η σύζυγός του Χουβιάνα του δίνει δύναμη και του συγχωρεί την προδοσία»

Ρούμπεν Σεμέδο: Η σύζυγος του τον συγχώρεσε

Ρούμπεν Σεμέδο: Η Χουβιάνα του δίνει δύναμη, του συγχωρεί την προδοσία κι είναι δίπλα του

Ρούμπεν Σεμέδο: Η πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manhã», αναφέρθηκε στην υπόθεση Σεμέδο. Τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μίλησαν για τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τη πολύχρονη σχέση του με την Χουβιάνα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, πριν από μερικές ημέρες οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Μετά την απολογία του την Πέμπτη (02/09), ο 27χρονος στόπερ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς άλλους περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα ΜΜΕ της πατρίδας του, αθλητικά και μη, με αποτέλεσμα να είναι πρώτο θέμα σε πολλές ιστοσελίδες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. Οπως η εφημερίδα «Correio da Manhã», η οποία αφιέρωσε ολόκληρη σελίδα με τίτλο: «Η Χουβιάνα δίνει δύναμη στο Σεμέδο, του συγχωρεί την προδοσία κι είναι δίπλα του για να τον στηρίξει».

Οπως αναφέρεται, η Χουβιάνα μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση του Σεμέδο, πήρε αμέσως το αεροπλάνο για Ελλάδα από Πορτογαλία. Σκοπός της, ήταν να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της και να τον στηρίξει εκείνες τις δύσκολες ώρες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όταν ο Σεμέδο αγωνιζόταν για λογαριασμό της Σπόρτιγνκ στην Πορτογαλία. Η σχέση τους κρατάει περισσότερα από 10 χρόνια, όπως αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η σύζυγος του τον συγχώρεσε

Οι δημοσιεύσεις της Χουβιάνα στο Instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα