Ryanair εμβόλιο: Η αεροπορική εταιρία δεν θα απαιτεί από τους επιβάτες να έχουν κάνει εμβόλιο κορονοϊού

Ryanair εμβόλιο: Ποια η άποψη άλλων αεροπορικών εταιριών για τα «υγειονομικά διαβατήρια»

Ryanair εμβόλιο: Την ώρα που οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες κάνουν λόγο για τα υγειονομικά διαβατήρια. Και την υποχρεωτικότητά τους ώστε να μπορέσει κάποιος να ταξιδέψει. Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους αναφέρει ότι δεν θα απαιτεί από τους πελάτες της να έχουν κάνει το εμβόλιο ώστε να ταξιδέψουν. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρία, το «διαβατήριο κορονοϊού» είναι ανώφελο. Καθώς οποιοσδήποτε θέλει να ταξιδέψει μπορεί να το κάνει και με άλλους τρόπους πέραν του αεροπλάνου.

Το εκτελεστικό στέλεχος της εταιρίας, Eddie Wilson ανέφερε ότι ο κόσμος μπορεί να ταξιδέψει με άλλα μέσα εκτός του αεροπλάνου. Εάν κάποιος θέλει να πάει στο Παρίσι για παράδειγμα, μπορεί να το κάνει με το τρένο χωρίς να έχει εμβολιαστεί.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας για το μέλλον των ταξιδιών μετά τις ανακοινώσεις για τα εμβόλια

Ο Μάικλ Ο’Λίρι ανέφερε ότι μετά τις ανακοινώσεις για τα εμβόλια, το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται επιστροφή στο 75-80% της αεροπορικής κίνησης. Ο κόσμος θα θέλει να ταξιδεύει και πάλι, εφόσον έχει κάνει το εμβόλιο. Επομένως, οι αισιόδοξες προβλέψεις για μερική κανονικότητα το 2021 φαίνεται να ευσταθούν.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι οι αεροπορικές εταιρίες και τα ξενοδοχειακά καταλύματα θα φροντίσουν να έχουν συγκεκριμένες προσφορές. Ώστε να παροτρύνουν τους ανθρώπους να ταξιδέψουν και να ανακάμψει ο τουριστικός κλάδος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά