Ryanair νέες πτήσεις: Η αεροπορική εταιρεία λανσάρει νέες πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά

Ryanair νέες πτήσεις: Δείτε τα ελληνικά νησιά τα οποία θα εξυπηρετούνται με περισσότερα δρομολόγια

Ryanair νέες πτήσεις: Νέα δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά λανσάρει η αεροπορική εταιρεία αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, εγκαινιάζονται τρία νέα δρομολόγια από Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα και επιπλέον 5 δρομολόγια.

Αυτές οι νέες προσθήκες με τα παραπάνω δρομολόγια, γίνονται ύστερα από την ανακοίνωση ότι ο ελληνικός τουρισμός πρόκειται να ανοίξει στις 14 Μαΐου.

Οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουλίου με δρομολόγια όπως. Στάνστεντ προς Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Κέρκυρα 2 φορές τη βδομάδα. Θα προστεθεί ακόμα μία πτήση προς Ρόδο. Ενώ θα ενισχυθούν οι συνδέσεις από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ, τα East Midlands και το Southend προς Κέρκυρα.

Στη λίστα των νέων πτήσεων της Ryanair είναι και τα δρομολόγια Ρόδος-Βενετία και Ζάκυνθος-Βουδαπέστη

Από τις 2 Ιουνίου 2021 έως τον Οκτώβριο 2021 θα πραγματοποιείται η διαδρομή Ρόδος-Βενετία δύο φορές την εβδομάδα.

Επίσης θα υπάρξει νέο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Βουδαπέστη από την 1η Ιουλίου για 2 φορές την εβδομάδα. Όπως ανέφερε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας «Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί Covid αλλάζουν τακτικά. Η Ryanair επιτρέπει τώρα έως και δύο δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας πτήσης σε όλες αυτές τις κρατήσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις για αξέχαστες διακοπές. Γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν το ταξίδι τους ημερομηνίες. Μπορούν να το πράξουν με μηδενικό τέλος αλλαγής έως το τέλος Οκτωβρίου 2021».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη