Σάλος στην Μύκονο: Χρέωσαν 808 ευρώ για δύο ποτά

by Maria Giannoutsou
Σάλος στην Μύκονο: Χρέωσαν 808 ευρώ για δύο ποτά

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έγινε και φέτος το διάσημο πολυτελές εστιατόριο και μπαρ της Μυκόνου, DK Oyster, στον Πλατύ Γιαλό, καθώς νέες κριτικές εμφανίστηκαν στο TripAdvisor για τις τιμές τους.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, με το οποίο ασχολείται η Daily Mail, είναι αυτό μιας κριτικής με τίτλο «Αποφύγετε με κάθε κόστος», στην οποία ένα ζευγάρι τουριστών υποστηρίζει πως το εστιατόριο τους εξαπάτησε να πληρώσουν για ποτά, υποσχόμενοί τους δωρεάν πρόσβαση στις ξαπλώστρες της παραλίας.

«Κανένα πρόβλημα… παρήγγειλα 2 ποτά που είδαμε στη συνέχεια ήταν 51 ευρώ το καθένα», αναφέρουν.

«Αν αυτό δεν ήταν αρκετά τρελό, επιστρέψαμε στις ΗΠΑ και είχαμε χρέωση 876 $ (περίπου 808 ευρώ) στον λογαριασμό μας. ΓΙΑ 2 ΠΟΤΑ!!!!!», συνεχίζουν.

Πρόσθεσαν δε ότι από το DK Oyster προσπαθούν να αμφισβητήσουν την κατηγορία, καθώς «δεν υπέγραψαν ποτέ για τίποτα ούτε έλαβαν έντυπο αντίγραφο απόδειξης».

«ΠΡΟΣΟΧΗ και αποφύγετε αυτό το μέρος!!», προσθέτουν.

Πάντως, ο Δημήτριος Καλαμαράς, επικεφαλής του DK Oyster, προσπάθησε να υπερασπιστεί τις υπέρογκες τιμές.

Σάλος στην Μύκονο: Χρέωσαν 808 ευρώ για δύο ποτά

Σε μια απάντηση στην κριτική, αναφέρει:

«Οι ξαπλώστρες μας διατίθενται με ελάχιστη κατανάλωση, επομένως ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες να ελέγχουν το μενού, πριν κάνουν τις παραγγελίες τους. Θα ήθελα να σημειώσω ότι τα μενού μας εμφανίζονται σε πίνακες κοντά στην είσοδο, που δείχνουν τις τιμές των φαγητών και των ποτών μας για να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.»

Σάλος στην Μύκονο: Χρέωσαν 808 ευρώ για δύο ποτά

Ζήτησε επίσης από τον πελάτη που έβαλε την αρνητική κριτική «να επανεξετάσει ορισμένες από τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν και τις κατηγορίες, καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε μια θετική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας και δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους μας να χαλάσουμε την εμπειρία σας».

Όπως σημειώνει η Daily Mail, πάντως, αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η πρώτη φορά που η DK Oyster δέχεται πυρά για τις τιμές του.

H Μαρία-Μιχαέλα έσπασε όλα τα κοντέρ στις Πανελλαδικές 2026 – Αρίστευσε με 19.710 μόρια και μπαίνει στην Ιατρική

Θρίαμβος για την Ιωάννα Παπακώστα – Σάρωσε με 19.780 μόρια στις Πανελλαδικές 2026 και περνάει στην Ιατρική

Στη μάχη για τους λαγοκέφαλους και η εκκλησία – Άρχισαν δεήσεις για να σταματήσει η εξάπλωση τους

Στο ΠΑΣΟΚ το θεωρούν οριστικό: Η μεταγραφή της χρονιάς απ’ τον Τσίπρα

Φεύγουν από ΠΑΣΟΚ και πάνε ΕΛΑΣ – Η νέα μεταγραφή που «ταράζει» τα νερά

Προτεινόμενα