Σαντορίνη: Μαθητές Λυκείου δεν πήγαν για μάθημα επειδή δεν έβρισκαν self test

Σαντορίνη: Μαθητές Λυκείου δεν πήγαν για μάθημα επειδή δεν έβρισκαν self test

Σαντορίνη: Συνολικά 70 από τους 302 μαθητές δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το μάθημα

Σαντορίνη: Μεγάλο πρόβλημα εντοπίστηκε στο νησί της Σαντορίνης με μαθητές Λυκείου που δεν μπόρεσαν να κάνουν μάθημα. Συνολικά 70 μαθητές δεν έβρισκαν να προμηθευτούν self test στα φαρμακεία!

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη Καραμολέγκο, διευθυντή Λυκείου Θήρας ανέφερε στο OPEN «Σε σύνολο 302 μαθητών Λυκείου δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν 70, εκ των οποίων επιβεβαιωμένα οι 60 δεν έβρισκαν να προμηθευτούν τα self test».

Ακόμα ο διευθυντής πρόσθεσε «Δεν έπρεπε να δοθούν απευθείας όλα τα self test που προβλέπονται. Από χθες έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα, πιστεύω ότι από σήμερα θα ομαλοποιείται η κατάσταση. Έχουν αποσταλλεί τα καινούργια, υποθέτω σε αυτή την παρτίδα θα είναι όλα τακτοποιημένα».

Τέλος κατέληξε ότι οι μαθητές δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν το μάθημα, ενώ οι απουσίες τους δεν θα μετρηθούν.

Σαντορίνη: Μαθητές Λυκείου δεν πήγαν για μάθημα επειδή δεν έβρισκαν self test

BBC: Βρετανίδα δασκάλα τσιμπήθηκε από τσιμπούρι στην Σύρο: «Ήμουν σε κώμα για 42 μέρες»

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Προτεινόμενα