Σχολείο Θεσσαλονίκης: Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον πατέρα που αρνήθηκε να κάνει στο παιδί του self test

Θεσσαλονίκη: Η ποινή για τον πατέρα που αρνήθηκε να κάνει στο παιδί του self test για το σχολείο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε στον 37χρονο πατέρα, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τον πατέρα, ο οποίος επιθυμούσε το παιδί του να παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο χωρίς να προχωρήσει σε self test. Ο άνδρας τελικώς, κρίθηκε ένοχος για παράνομη είσοδο σε δημόσια υπηρεσία και για εξύβριση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTIMES, ο πατέρας δήλωσε «Δεν θα παραστώ. Ήρθα μόνο να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αρμόδιο το δικαστήριό σας να με δικάσει. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβαση που δεν αναγνωρίζει τις εξουσίες, με όλες τις συνέπειες».

Όσα σχολίασε η διευθύντρια του σχολείου της Θεσσαλονίκης

Η διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου Θέρμης κατέθεσε ως μάρτυρας περιγράφοντας το περιστατικό: «Φώναζε στις εκπαιδευτικούς που έλεγαν ότι πρέπει να γίνει έλεγχος των self tests. Με απώθησε βίαια για να περάσει και οδήγησε το παιδί μέσα στην τάξη. Και οι δύο δεν φορούσαν μάσκα. Οι μαθητές επηρεάστηκαν ψυχολογικά από αυτή την κατάσταση. Φοβήθηκαν και έκλαιγαν».

Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να έσπρωξε την διευθύντρια του σχολείου , ενώ αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα